Accessoires voor de babykamer

Accessoires voor de babykamer

Je bent zwanger en je bent druk bezig om de babykamer in te richten. Misschien weet je al of het een meisje of een jongen wordt. Of misschien nog helemaal niet. Extra spannend. De noodzakelijke dingen zoals een wiegje/bedje, commode, kast heb je al. Je hebt een gemakkelijke stoel staan waarin je straks je kindje kunt voeden. Je gaat zitten, en kijkt eens rond. Eigenlijk zouden er nog wat leuke, lieve accessoires op de babykamer mogen worden toegevoegd. Maar wat? Enerzijds is er zoveel te koop dat het zomaar kan dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Aan de andere kant is het misschien allemaal ook net niet wat je zoekt.

Onlangs ben ik op zoek gegaan naar leuke accessoires voor de babykamer. Ik ging op zoek en zocht een tiental lieve, leuke en handige accessoires voor de babykamer uit. Voor een jongetje, meisje of voor beiden. Wellicht zit er ook iets bij voor jullie babykamer?

Ledikant en wieg moeten veilig zijn!
De babykamer: Wat heb je nodig en waar moet je op letten
De laatste babytrends
Doe-het-zelf ideeën voor de babykamer

Accessoires voor de babykamer

Taf Toys Spring Time Mobiel

Een hele mond vol maar iedereen kent het wel. Een draaiende mobiel boven een box of een ledikantje. En vooral het muziekje kennen we. Want ik vermoed dat we allemaal als baby wel iets in deze vorm hebben gehad. Een mobiel met zo’n trektouwtje. Geschikt vanaf het moment dat je baby er is. Je baby zal heerlijk slapen met deze vrolijke vlindertjes.

Te koop bij: Babypark.nl | 43,99 euro

lijn oker geel licht
Accessoires voor de babykamer

Muurstickers

Stel dat je een kamer omtovert tot babykamer vanwege geen zin in verven of anders wat. En je hebt geen idee over de kleuren. Zeker gezien omdat je het geslacht van je kindje nog niet weet. En je wilt het toch wat opfleuren. Dan zijn muurstickers een eenvoudige oplossing, waarmee je direct de muren een ander uiterlijk geeft. Dan zou je bijvoorbeeld voor deze muursticker kunnen kiezen

De afmetingen zijn 70 x 120 cm. Dus echt XL. De muursticker is makkelijk schoon te maken en makkelijk te verwijderen.

Te koop bij: Babypark.nl | 69,95 euro

Accessoires voor de babykamer

Een meetlat

Bij een babykamer hoort een meetlat. Niet dat je direct je baby al kunt meten maar het staat decoratief en leuk. En je hebt een mooie muurversiering. Dit meetlat met een schaapje erop staat vast erg schattig in jouw babykamer. De meetlat gaat vanaf 65 cm tot 140 cm. Voorlopig kan de meetlat dus blijven hangen.

Te koop bij: Babypark.nl | 32,95 euro

Accessoires voor de babykamer

Hanglamp van Lief!

Een hanglamp van Lief! En dat is de lamp ook lief! Althans dat vind ik. Ik hou wel van kleurige dingen. Deze lamp is gemaakt van textiel, de lampenkapjes dan. Hij is eenvoudig op te hangen staat erbij. Er is vast wel een handig iemand in de buurt die dat voor je kan doen, of misschien ben je zelf wel handig. Pas op hé met stroom.

Te koop bij: Babypark.nl | 49,99 euro

Accessoires voor de babykamer

Handige opbergbak

Mandjes en opbergdingen die kun je nooit genoeg hebben, ook als je geen babykamer hebt trouwens. Een mens verzamelt wat in zijn leven. Maar voor op de babykamer wil je natuurlijk wel wat passends. Dit lijkt mij erg handig voor de flesjes baby olie, crèmepjes en dat soort verzorgdingen, en dan in de buurt van de commode ophangen. Maar niet in de buurt van de grijpgrage handjes van je baby.

Te koop bij: Babypark.nl | 29,95 euro

Accessoires voor de babykamer

Nachtlampje

Het is fijn voor een baby maar ook voor jezelf om een nachtlampje te hebben in de babykamer. Je zou niet de eerste zijn die tegen dingen aanloopt omdat je het grote licht niet aan wil doen. Deze ondeugende koe zal het vast erg goed doen. Ik moest er om lachen toen ik het lampje zag. Het lampje is bedienbaar door het alleen aan te raken. En gaat automatisch uit na 30 minuten. Wel raadzaam om het lampje in de buurt van de deur te hangen.

Te koop bij: Babypark.nl | 13,95 euro

Accessoires voor de babykamer

Een stoel!

Een stoel! Ik schreef net over hoe je dan lekker zit in je babykamer en zit te mijmeren over accessoires. Een schommelstoel lijkt mij erg fijn maar dat is allemaal heel persoonlijk natuurlijk. Maar ik zocht er toch eentje uit. Deze is voor volwassen en je kunt daarin lekker zitten en dan je kindje voeden. Of gewoon lekker kijken naar je kindje terwijl hij lekker rustig lig te slapen. De stoel is er ook in junior formaat. Hoe leuk is dat!

Te koop bij: Babypark.nl | 199,00 euro

Accessoires voor de babykamer

Leuke mandjes

En wederom een opberger maar dan een mandje. Dit mandje is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus er zit vast een goede kleur voor je bij. Hij is wasbaar, altijd handig. Je kunt er vast wel van alles in kwijt. Of gewoon je luiers, of alle verzorgingsproducten of…je hebt zeker weten genoeg om op te bergen.

Te koop bij: Babypark.nl | 27,95 euro

Accessoires voor de babykamer

Boekensteunen

Bij een babyshower of bij de geboorte van je kind zul je vast de nodige boekjes voor je baby krijgen. En dan is het toch erg leuk om deze op de babykamer te zetten. En die zet je dan natuurlijk tussen twee boekensteunen. Deze boekensteunen zijn geheel passend voor op de babykamer. Namelijk met Nijntje! Ik hou van Nijntje, van de eenvoud en zo schattig. Deze boekensteunen kunnen gewoon ook op de kinderkamer als je baby wat ouder is. En je begint vast al met voorlezen, in je schommelstoel terwijl je baby naar je kijkt.

Te koop bij: Babypark.nl | 12,99 euro

Accessoires voor de babykamer

Panda kleed

Een vloerkleed met een panda erop! Ik vind deze erg schattig en grappig tegelijk. Een vloerkleed is ook heel persoonlijk, want vaak kies je uit gemak toch een gladde vloer die makkelijk schoon te houden is, maar mocht je toch van de vloerkleden zijn, dan zou ik gauw gaan kijken. Reken maar dat je een glimlach op je gezicht krijgt. Het vloerkleed is 140 x 110 cm.

Te koop bij: Babypark.nl | 69,95 euro

Er zijn zoveel leuke en schattige dingen te koop. Ik zou me helemaal suf kopen als ik zwanger was denk ik. Met de tips hoop ik jullie wat geholpen te hebben met het mega aanbod van baby accessoires.

Liefs Karin

Meer informatie

Geef je huis sfeer met de juiste verlichting
Een low-budget kinderkamer. Zo ga je te werk!
7 redenen waarom je voor houten meubilair moet gaan
De babykamer: Wat heb je nodig en waar moet je op letten
Hoe houdt je de babykamer lekker koel?
Welke babyfoon past bij jou?
De kinderkamer verven? Zó krijg je dus een strak & professioneel resultaat
Babyuitzet checklijst (pdf)
Kwaliteitseisen inrichting babykamer
De babykamer! Hoe richt je hem in?
Doe-het-zelf ideeën voor de babykamer
De laatste babytrends
Knuffelen – Het belang van knuffelen (met de leukste knuffeldieren)
Ledikant en wiegje moeten veilig zijn
Zwangerschapsspiekbrief – Wanneer regel je wat?
Bed opmaken van je baby – Hoe doe je dat op een veilige manier?
Low budget baby – Veel babyuitzet voor weinig
Een veilige slaapomgeving voor je baby – Hoe maak je die?
Atmosfeertje: Een schilderij op je muur

Bronvermelding

Tekst: Karin de vroedt
Stockfoto: 123rf.com

Accessoires voor de babykamer
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *