Accessoires voor de babykamer

Accessoires voor de babykamer

Je bent zwanger en je bent druk bezig om de babykamer in te richten. Misschien weet je al of het een meisje of een jongen wordt. Of misschien nog helemaal niet. Extra spannend. De noodzakelijke dingen zoals een wiegje/bedje, commode, kast heb je al. Misschien heb je al een gemakkelijke stoel staan waarin je straks je kindje kunt voeden.

Finishin touch

Je gaat zitten, kijkt eens rond. Eigenlijk zouden er nog wat leuke, lieve accessoires op de babykamer mogen worden toegevoegd. Maar wat? Enerzijds is er zoveel te koop dat het zomaar kan dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Aan de andere kant is het misschien allemaal ook net niet wat je zoekt. Juist de accessoires kunnen voor de finishing touch zorgen, de exact4e uitstraling geven waar je naar op zoek bent.

Leuke accessoires voor de babykamer

Onlangs ben ik op zoek gegaan naar leuke accessoires voor de babykamer. Ik ging op zoek en zocht een zevental lieve, leuke en handige accessoires voor de babykamer uit. Voor een jongetje, meisje of voor beiden. Wellicht zit er ook iets bij voor jullie babykamer?

lijn groen oudersenzo
Accessoires voor de babykamer

Zazu Sam slaaptrainer

Heb je ook de stille wens dat je kinderen ’s morgens langer doorslapen? Dat je kinderen niet om 6 uur ’s ochtends aan je bed staan? En zou het ook niet fijn zijn als uitslapen een onderdeel wordt van het weekend ritme?

De Sam slaaptrainer helpt je kind wennen aan het tijdsbesef van “grote mensen”. Op een hele eenvoudige manier laat de Sam slaaptrainer je kind zien wanneer hun ouders ’s ochtends blij zijn om hen te zien, en wanneer ze beter nog heel eventjes in bed kunnen blijven liggen. Door middel van verschillende kleuren displays wordt dit gedaan.

Online te koop bij Bol.com

lijn groen oudersenzo

Klamboe met glow in the dark sterren

Maak van je slaapkamer een sterrenhemel met deze sterren klamboe. De sterren zitten vastgelijmd aan de klamboe, laad de sterren op met licht en verwelkom de melkweg.

Het hemelbed heeft 1 opening en zorgt voor een mooie decoratieve sfeer in de slaapkamer. Kan gebruikt worden voor en wieg of ledikant in de kinderkamer. Het net is gemaakt van polyester en bevat geen chemische substanties. De sterren zijn op de klamboe gelijmd en vallen er (als het goed is) niet af.

Online te koop bij Bol.com

lijn groen oudersenzo

Nijntje nachtlamp

Troost zoeken bij Nijntje zal voor vele kindjes niks nieuws zijn, vandaar dat de draadloze Nijntje nachtlamp een ideale aanwinst is. De nacht is nog nooit zo gezellig geweest voor ouder en kind! Het nachtlampje van 30 centimeter is gemaakt van BPA-vrij zacht siliconen en staat dag en nacht voor de kleine klaar.

Het Nijntje lampje brandt veilig de hele nacht op de nachtmodus en gaat wel 24-100 lichturen mee. Als de oplaadbare led module leeg is, is het lampje gelukkig usb-oplaadbaar.

Online te koop bij Bol.com

lijn groen oudersenzo

Groeimeter 150 cm steigerhout

Een houten meetlat om de lengte van je zoon of dochter bij te houden. Leuk om te beware voor later… De groeimeter is gemaakt van steigerhout (zonder splinters) en de cijfers en naam wordt in het hout gelaserd. De afmeting is 160 cm x 20 cm x 3 cm.

Online te koop bij Bol.com

lijn groen oudersenzo

Onaroo maathangers met sterren

Overzicht in je babykleding met dez maathangers . Steeds weer zoeken tussen al die babykleertjes. Je probeert alles wel op maat te sorteren, maar dat is toch lastiger dan het lijkt. Het gevolg: een rommelige kast en veel gezoek. Hoe hou je het netjes? Met de unieke maathangers van Onaroo hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste maat babykleding. Je hebt een opgeruimde kast met de juiste maat voor het grijpen. Zó simpel en toch zó effectief.

Online te koop bij Bol.com

lijn groen oudersenzo

Kinderkaptok Jungle

Deze speelse kapstok is ideaal om de kleding, jasjes en tasjes van de kinderen op te hangen. Geen rondslingerende kleertjes meer. Het stoere, toch kinderlijke ontwerp is ideaal voor bij het interieur van de kinderkamer, maar wellicht ook bij uw eigen interieur. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de kapstok past bij bijna iedere kamerstijl.

De kinderkapstok is gemaakt van 9mm zwart MDF met afgeronde haakjes en vormen voor de kindvriendelijkheid. 

Online te koop bij Bol.com

lijn groen oudersenzo

Bébé-jou aankleedkussen Ollie

Het bébé-jou aankleedkussen is gemaakt van hoog elastisch comfortschuim voor een langere levensduur en comfortbehoud. De bijzonder drukverlagende eigenschappen zorgen voor een goede ondersteuning van het hoofd en nekje van je kleintje. De PVC cover is waterdicht, wel zo hygienisch, want een ongelukje is zo gebeurd. De “u-vorm” zorgt ervoor dat je baby stabiel in het midden blijft liggen tijdens het aankleden en verschonen.

Online te koop bij Bol.com

lijn groen oudersenzo

Er zijn zoveel leuke en schattige dingen te koop. Ik zou me helemaal suf kopen als ik zwanger was denk ik. Met de tips hoop ik jullie wat geholpen te hebben met het mega aanbod van baby accessoires.

Liefs Karin

Meer informatie

Babykosten: Dit kost (ongeveer) een geboorte
Baby basics. Welke producten mag je niet vergeten?
Je baby veilig in de box
Verven: Welke verf kies je voor een veilige babykamer?
De beste luieremmer top 5
Tummy Tub – Een bademmer voor je baby
Inrichting babykamer, wat heb je nodig?
Doe-het-zelf ideeën voor de babykamer
Kleine babykamer: Tips voor een optimale inrichting!
Wat hang je aan de muren van de babykamer?
De babykamer! Hoe richt je hem in?
De babyfoon, welke past het beste bij jou?

Bronvermelding

Tekst: Karin de vroedt
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *