Inrichting van de kinderkamer – Misschien met Sebra?

Inrichting van de kinderkamer - Misschien is Sebra iets?

Kleintjes worden groot en hoe leuk de kamer voor je baby ook was, hij is nu echt toe aan iets nieuws. Iets voor grotere kinderen, een peuterkamer waarin hij zijn vriendjes en vriendinnetjes kan ontvangen om samen te spelen. Iets hips, iets moois, een inrichting waarmee hij weer een paar jaar vooruit kan.

Prijskaartje

Je kunt het natuurlijk zo duur of zo goedkoop maken als je zelf wilt. Als je echter een ander kleurtje op de muren doet, een groter bed koopt en een paar nieuwe accessoires plaatst, ziet de kamer er al helemaal anders uit.

Tijdens één van mijn laatste surftochten over internet, stuitte ik op een – voor mij – nieuw merk. Sebra Kindermeubels. Sebra heeft een prachtige lijn met producten voor de baby- en kinderkamer. Het ziet er mooi en degelijk uit en het laat zich prachtig met elkaar combineren.

Inrichting van de kinderkamer - Misschien is Sebra iets?

Wat is Sebra?

Nog niet eerder gehoord van Sebra? Sebra is een Deens merk en onderscheidt zich door de combinatie van oude ambachten met hippe designs. Het is vooral een heel volledige collectie. Je kunt er terecht van verlichting tot vloerkleden en van speelgoed tot accessoires en alles laat zich zo tof met elkaar combineren!

Inrichting van de kinderkamer - Misschien is Sebra iets?

Mooie kleuren

Als ik de verschillende producten in de shop bekijk, ben ik op slag verliefd op dit schattige keukentje! Hij is te bestellen in de kleuren roze en grijs. En dan niet in zo’n kitscherige barbieroze kleur, maar juist in een prachtige oudroze kleur. Persoonlijk houd ik niet zo van roze, maar dit vind ik een mooie, warme kleur.

Inrichting van de kinderkamer - Misschien is Sebra iets?

Stijlvol bij elkaar

De producten laten zich stijlvol met elkaar combineren. Of je nou de vloerkleden neemt, het speelgoed, of de meubels, alles sluit mooi op elkaar aan.

Cadeautip

Als je nog cadeautjes voor onder de kerstboom zoekt, dan is een bezoekje aan deze shop absoluut de moeite waard. Zowel voor jongetjes als voor meisjes is hier veel moois en leuks te vinden!

liefs Marion

Meer informatie

Het inrichten van de kinderkamer
Een kinderbed kopen: waar let je op?
Een kinderkamer zo inrichten dat hij jaren meekan
Peuterkamer, hoe richt je hem in?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met Flinders.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *