K3 maakt zomerclip vol strandfoto’s van fans

K3 maakt zomerclip vol strandfoto’s van fans!

Het wordt een drukke zomer voor K3. Naast de start van de opnames voor de nieuwe K3 film – Dans van de Farao, komen Hanne, Marthe en Klaasje ook met een nieuwe zomersingle. Voor de bijbehorende videoclip roept K3 de fans in Nederland en Vlaanderen op om strandfoto’s in te sturen van de voorbije zomer(s). ‘’We hopen zo toch een zomer vol met herinneringen te maken.’’, klinkt het bij K3. De foto’s zullen worden gebruikt voor de zomerclip van K3.

Klaasje

“De zomer van 2020 ziet er waarschijnlijk anders uit dan normaal. We dromen samen van een zomer zoals hij was en zoals we die opnieuw zouden willen beleven.”

Marthe

“Maar niet getreurd! Wij nemen binnenkort de videoclip op van onze nieuwste zomersingle. En we kunnen alvast zeggen dat dit een heus feestje wordt.”

Hanne

“En daarvoor roepen we de hulp in van onze Vlaamse en Nederlandse fans. Wij willen hen vragen hun mooiste strandfoto’s in te sturen. Die worden namelijk vertoond in onze videoclip.”

Bekijk de oproep van de foto’s voor de zomerclip!

Toch genieten!

Klaasje: “Zo kunnen we samen toch nog genieten van het gevoel van zon, zee en strand!” 
Fans, van jong tot oud, kunnen hun oude strandfoto’s tot en met 27 mei insturen via studio100.com/k3zomersingle.

lijn groen oudersenzo
K3 maakt zomerclip vol strandfoto's van fans

Hanne, Klaasje en Marthe krijgen nieuwe bioscoopfilm

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: K3 – Dans van de Farao. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. K3 – Dans van de Farao verschijnt eind dit jaar in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. Hun vorige film, genaamd K3 Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Hanne: “Ik ben bijzonder blij dat er opnieuw een film komt! Aan de opnames van K3 Love Cruise hebben we alle drie heel mooie herinneringen.”

Klaasje: “We kunnen niet wachten om eraan te beginnen. Het belooft ook deze keer heel spannend te worden en een beetje mysterieus zelfs…”

Marthe: “Met de opnames van deze nieuwe film belooft het een drukke zomer te worden, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in!”

De regie is in handen van Dennis Bots die eerder ook al tekende voor de succesvolle serie Het Huis Anubis en enkele K3 clips.  

liefs Marion

Meer informatie

De blonde Julia maakt van K2 weer K3!
K3 CD-bespreking: Roller Disco

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *