Speech Breaker

peech Breaker - Het nieuwe hilarische spel van Hasbro

Een paar weken geleden was ik met Karin naar de persdag van Hasbro om kennis te maken met het nieuwste speelgoed. We zijn beide speelgoedliefhebbers, dus dat deden we maar wat graag. Op die dag maakten we al kennis met deze Speech Breaker en wat hebben we gelachen! Of je wilt of niet, maar dit spel werkt enorm op je lachspieren, tot en met de slappe lach. Geen wonder dat ik dit spel graag wilde hebben!

Wat is Speech breaker?

Speech breaker is een spel waarbij je een live verslag moet uitbrengen van iemand die iets doet op een bepaalde plek. Wie, waar en wat, staat op het kaartje wat je eerst moet trekken. De woorden op het kaartje mag je uiteraard niet zeggen. Dat lijkt allemaal heel eenvoudig en als dit het enige zou zijn geweest, dan was het spel ook best eenvoudig, maar ook veel minder hilarisch. Je moet namelijk verslag uitbrengen met de koptelefoon op en de microfoon aan en daar zit nou juist de moeilijkheid. In de microfoon zit namelijk een stemvertrager…

En probeer jij maar eens rap door te praten wanneer je eigen stem in slow motion in je oren klinkt. Dat is niet alleen lastig, je krijgt er ook geheid de slappe lach van, want het klinkt voor geen meter. Garantie dus voor een avondje plezier. Absoluut. En had ik al gezegd dat alles binnen 30 seconden moet gebeuren?! Dat maakt het er alleen nog maar lastiger op. Niks eenvoudig dus, maar wel ontzettend grappig.

lijn groen oudersenzo
Speech Breaker - Het nieuwe hilarische spel van Hasbro

In de doos

In de doos zit: een microfoon (zonder batterijen), een koptelefoon, een handleiding en een doosje met speelkaarten. Het spel is geschikt vanaf 14 jaar.

Specificaties Speech Breaker

NaamSpeech Breaker
MerkHasbro
EAN5010993534593
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Oh, wat een jaar!
Paco Ŝako zwart/wit schaken
Azul bordspel
Candy Crush
Vier nominaties voor 999 games. Waar ga jij op stemmen?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *