Oh wat een jaar! – Het bordspel

Oh, wat een jaar! – Het bordspel

Als je regelmatig naar RTL 4 kijkt, kan het zomaar dat dit spel je bekend voor komt. Zelf kijk ik nooit naar de TV, dus voor mij was dit spel volledig nieuw. Kwestie van even goed de spelregels lezen. Gelukkig zijn de regels redelijk eenvoudig, dus konden we snel aan de slag.

Just Games komt in samenwerking met Talpa met dit grappig spel, geïnspireerd op het gelijknamige tv-programma. Keer terug naar een specifiek jaartal en beantwoord vragen over het nieuws, muziek en hoogtepunten van het jaar.

In de doos

Het spel is grappig en je speelt het met twee teams. In de doos vind je: twee dozen, een nep microfoon, heel veel gekleurde ballen, kaartjes, een kartonnen bril en een blonde pruik. Als je alles hebt uitgepakt, in elkaar hebt gezet en de ballen hebt verdeeld, dan verdeel je de aanwezigen op in twee teams en kan de pret beginnen. Je speelt het spel in verschillende fases. Een aantal onderdelen vond ik super grappig en leuk om te doen, maar er was ook één level bij, waar ik eigenlijk niet zoveel mee kon. Misschien moet ik daar eerst wat meer handigheid in krijgen. Of vaker naar de TV kijken…

lijn groen oudersenzo
Oh wat een jaar!

Op TV

Inmiddels kun je alweer sinds zaterdag 24 november genieten bij RTL 4 met een gloednieuw seizoen Oh, Wat Een Jaar! Je kunt nu, net als teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai, met je eigen team de strijd aangaan. Ontdek hoe goed jullie kennis is van de gebeurtenissen uit het verleden. Je maakt de quiz nog interactiever met de bijgeleverde attributen. Beantwoord jij de vragen correct en speel je met je team de meeste punten bij elkaar? Dan win je het Oh, Wat Een Jaar!-bordspel!

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Specificaties Oh wat een jaar! – Het bordspel

NaamOh wat een jaar! – Het bordspel
MerkJust Games
EAN8718866300807
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

The great tour van Tactic
Het leuke zoekspel Lynx van Identity Games
Azul bordspel

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *