Gamebespreking van De Sims Paranormaal accessoirepakket

De Sims Paranormaal Accessoirespakket

We zijn nog maar nauwelijks terug van de wintersportvakantie en bijgekomen van de galactische Star Wars avonturen en het is alweer tijd voor een nieuw avontuur. Met dit nieuwe Sims Paranormaal accessoirepakket moet je niet bang zijn uitgevallen en stevig in je schoenen staan, want met dit accessoirepakket ga je op jacht naar spoken en geesten. Dit pakket zit voor hunting, glazen bollen en spookhuiskavels. Geen uitbreidingspakket dus voor de jongeren spelers, maar des te spannender voor kids van 12 jaar en ouder! “Ghost hunting met de Sims”, hoe vet is dat! Zelfs mijn puber werd er enthousiast van.

Nieuw impuls

Super leuk die uitbreidingspakketten, want het geeft je spel weer een nieuw impuls waardoor het weer garant staat voor vele uren speelplezier, voor relatief weinig geld. Want dit uitbreidingspakket is te koop voor nog geen 10 euro. Daar heb je géén nieuwe game voor, maar dus wel heel veel nieuw speelplezier.

De Sims Paranormaal Accessoirespakket

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket maakt het mogelijk voor je Sims om de hulp van Guidry het spook in te schakelen om te ontdekken hoe ze comfortabel kunnen leven in een huis dat wordt bezeten door speelse spoken. Voer een seance uit om te communiceren met de doden, voer een gruwelijk ritueel uit of roep Bothilde de skeletassistent op voor een bovennatuurlijke schoonmaakbeurt. Spookachtige gebeurtenissen zijn hier heel gewoon en het is aan jouw Sims om de spoken te behagen of verjagen.

De speler die op zoek is naar wat griezelige freelance klussen, kan met de nieuwe carrière van paranormaal onderzoeker de nieuw verworven mediumvaardigheden op de proef stellen als je buren helpt om onwelkome gasten te verjagen. Je kunt er zelfs wat Simdollars mee verdienen! Met alle toenemende mysterieuze activiteiten in de buurt, is het aan jouw Sims om daar een eind aan te maken en de rust te herstellen. 

Je moet bereid zijn om te leven met griezelige ‘huisgenoten’ in de nieuwe spookhuiskavels, waar de nachten verstoord worden door ondeugende geesten.

lijn groen oudersenzo
De Sims Paranormaal Accessoirespakket

Nieuwe beroepen en ander leuks

Een nieuw pakket betekent ook weer nieuwe hebbedingetjes en vaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld met dit uitbreidingspakket een seance-tafeltje kopen en Paranormal Investigator worden. In het menu kun je ervoor kiezen om je huis te veranderen in een waar spookhuis. Klaar om het avontuur te beginnen! Laat die Ghostbusters het maar niet horen, want die blazen al die spoken zo je huis weer uit.

Er zijn allerlei schattige spoken, vleesetende planten en andere enge dingen, maar ik wil niet teveel verklappen, want eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan ontdekken. Dat is het allerleukste en tijd genoeg nu we voorlopig in de avond even niet meer naar buiten mogen. Dus zo’n uitbreidingspakket is meer dan welkom. Hiermee kom je die avonden wel door…

lijn groen oudersenzo
De Sims Paranormaal Accessoirespakket

Verkrijgbaar

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is (bijna) verkrijgbaar voor 9,99 euro op PC en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One, met backward compatibility voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bekijk de trailer

liefs Marion

Meer informatie

4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!
De Sims 4: Eiland Leven
Sneeuwpret: Duik jij met de Sims de sneeuw in?
The Sims goes Star Wars

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *