4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!

4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!

Vakantietijd, betekent onder andere meer tijd om te gamen! Zelfs bezige bijtjes en drukbezette vaders en moeders kunnen tijdens de vakantie meer tijd vrijmaken voor een uitdagende of ontspannende game. En er zijn er genoeg. Zelf ben ik al jaren big fan van De Sims. De laatste tijd zijn er maar liefst vier nieuwe superleuke uitbreidingspakketten bijgekomen! Op die manier verliest het spel, ook na al die jaren, zijn glans niet. Niet bij mij maar ook niet bij mijn puberzoon, alhoewel hij er totaal anders mee speelt dan ik.

Jong & oud!

De game bewijst hiermee hoe aantrekkelijk en uitdagend het is voor jong én oud, jongen of meisje, vrouw of man.
Sul sul sul! Veel gameplezier weer! Wij zijn alvast begonnen…

Wat is De Sims?

Mocht je nog niet eerder kennis hebben gemaakt met De sims, een korte uitleg van het spel. In dit spel wordt de speler aangemoedigd zijn eigen beslissingen te nemen en zich te begeven in een interactieve omgeving. Het enige echte doel in het spel is het op de juiste manier besteden van de tijd van de Sims.

Sims hebben een zogenaamde vrije wil en hoewel de speler hen iets kan laten doen, kunnen ze ook besluiten dat ze eerst iets anders gaan doen en de speler volledig negeren. De kunstmatige intelligentie van dit spel is zeer verfijnd. De Sims reageren uit zichzelf op externe situaties en behoeften, hoewel het toezicht van de speler belangrijk blijft om ze in leven te houden. The Sims kan oneindig lang gespeeld worden, aangezien er geen enkele manier is om het spel te winnen.

Regelmatig worden er nieuwe uitbreidingspakketten uitgebracht. Op die manier blijft het spel uitdagend en verrassend om te blijven spelen.

lijn groen oudersenzo
4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!

De Sims 4 Kleine Kampeerders Kit

Hoe toepasselijk voor dit moment, want ook de Sims trekken er op uit en met deze kampeerders Kit wordt het wel een heel spetterende vakantie. Deze collectie heeft alles wat je nodig hebt voor heel veel familieplezier. Klein Simmetjes kunnen plezier beleven in de achtertuin met een speelse kampeeruitrusting en speelgoed. Je kunt marshmallows roosteren of je eigen dekenfort bouwen.

En er zitten natuurlijk weer heel veel nieuwe accessoires bij, om je huis op te leuken!

lijn groen oudersenzo
4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!

De Sims 4 Maanlicht Chic Kit

Ben je meer het romantische type? Dan mag deze Maandlicht-kit natuurlijk niet ontbreken. Met deze kit komt iedere Sims in een avond vol maanlicht, kaarslicht en vlinders. De kit is geïnspireerd door de Parijse maker Paola Locatelli. Fabuleuse outfits, mooie sieraden, glitter & glamour. Jouw Sim is klaar voor een stralende entree op een spannende date. Dit belooft een avond vol romantiek te worden, of gaat jouw Sim juist harten breken?

Combineer shorts met sneakers, of zijde met glimmers! Je kunt uit klassieke tijdloze kleding kiezen om trendy voor de dag te komen.

lijn groen oudersenzo
4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!

De Sims 4 Weerwolven

Voor de gamers die wat meer van actie en griezelen houden, is er deze Weerwolven uitbreiding. Hiermee kan je Sim naar de maan huilen, zich transformeren, zich aansluiten bij een roedel of ontsteken in razernij bij het licht van de volle maan. Dit pakket biedt nieuwe vaardigheden, nieuwe temperamenten, uitdagende looks, vette uitbreidingen voor je interieur en nog veel en veel meer! Creëer je eigen weerwolf identiteit, vind een eigen roedel en ontmoet lotgenoten.

Ontrafel weerwolf-, vampier- en toverSimkennis terwijl je boeken leest, geheime tunnels ontdekt en in contact komt met de bewoners van Moonwood Mill.

lijn groen oudersenzo
4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!

De Sims 4 Middelbare school

Na de fantastische kampeervakantie, breekt ook voor je Sims het normale leven weer aan. En dat betekent voor de kids, pubers en studenten dat de school weer begint! Of ze nu goede of slechte studenten zijn met dit School Expansion pack kun je alles uit de Middelbareschooltijd halen. Beleef iconische tienermomenten, zoals het schoolbal, experimenteer er op los, haal geintjes uit, ontdek trends en maak vrienden (of vijanden) tijdens buitenschoolse evenementen. Je kunt naar de les gaan, geld verdienen als stijlinfluencer of je slaamkamer transformeren naar een gamingparadijs.

Beleef alle ups en downs van de middelbare school. Ga persoonlijk naar de les, leer je docenten kennen, chill in de kantine en kleed zelfs je locker aan! De meest waardevolle momenten kunnen zich voordoen als je na school met je vrienden chillt.

Dans tot in de vroege uurtjes op het eindbal en vier jouw diploma-uitreiking met familie en vrienden (als je natuurlijk goede cijfers haalt!). Naast die grootse momenten kunnen Sims levenslange vrienden maken, uit worden gevraagd door andere tieners, deelnemen aan naschoolse activiteiten en teams, en de achtbaan van puberteit beleven.

Sims kunnen met dit pakket hun eigen stijl ontdekken, maar ook moed verzamelen om hun crush mee uit te vragen of stiekem te spijbelen van school…

De Sims 4 is online te koop bij Bol.com

liefs Marion

Meer informatie

Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!
Nieuwe, spetterende, uitdagende games voor de herfst!
Twee uitdagende games voor de Nintendo!
The Sims goes Star Wars
De Sims 4: Eiland Leven
De Sims Paranormaal Accessoirespakket

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *