3x Nieuwe, spetterende, uitdagende games voor de herfst!

We zitten volop in de herfst. Regenachtige, winderige dagen wisselen zich af met dagen van prachtige najaarszonneschijn. De bladeren knisperen onder onze voeten wanneer we door het bos lopen en de wind waait de hersenspinsels uit onze hoofden. Heerlijk! Om de regenachtige dagen zo prettig mogelijk door te komen, bespreken we in deze blog drie nieuwe uitdagende games voor de herfst! De komende tijd gaan we het binnen gezelliger dan ooit maken! Waar hebben we voor gekozen?

Uitdagende games voor de herfst

Voor deze gamebespreking hebben we gekozen voor de volgende games: Life in Willowdale – Farm adventures, Mario & Rabbids Sparks of Hope en we gaan racen met Nickelodeon Kart Racers 3. Hiermee komen we de herfst prima door! En heb je nog genoeg te spelen? Dan zijn dit natuurlijk super leuke cadeautjes voor de naderende feestdagen! Laat de regen maar kletteren en de bladeren als een malle door de wereld vliegen!

lijn groen oudersenzo
3x Uitdagende games voor de herfst!

Life in Willowdale: Farm Adventures

Hou je van het boerderijleven, het rustieke platteland? Dan is Farm Adventures een spel voor jou!

Het eens zo levendige dorpje Willowdale ligt in puin! De zakelijke dochter van de burgemeester, Penny, heeft de kans gegrepen om dit eens zo aangename dorpje volledig te moderniseren. Ze houdt niet echt van dieren en vindt het houden van vee vies. De natuurlijke balans in het dorp is ver te zoeken.

Keer als speler terug naar het karakteristieke dorpje Willowdale, Je oom, de burgemeester heeft jouw hulp nodig om Willowdale weer in haar oude glorie te herstellen. Red het dorp door een levendige boerderij te creëren, gebouwen in het dorp te herstellen en door bijzondere vriendschappen te sluiten met de kleurrijke bewoners. Krijg jij het voor elkaar om de vertrokken en inmiddels verwilderde dieren weer terug te brengen naar de boerderij? Ga daarbij onverwachte uitdagingen aan en ontdek meer verrassende verhalen die schuilgaan achter Willowdale…

Life in Willowdale: Farm Adventures | Nintendo Switch | 8720254990651 | PEGI 7

lijn groen oudersenzo
3x Uitdagende games voor de herfst!

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway

Een potje racen is altijd leuk! Deze game lijkt een beetje op Mario Kart, maar dan met de personages van Nickelodeon. Scheur over het circuit met Sponge Bob of één van de andere Nickelodeon personages.

Daag je vrienden uit en speel met nog meer personages op de nieuwe circuits. Ontdek nog meer manieren om je spel aan te passen, en speel met nog betere graphics. Natuurlijk komt Nickelodeon Kart Racers 3 ook met nog meer adrenaline! De game heeft maar liefst 35 circuits waar je uit kunt kiezen en er zijn maar liefst 10 miljoen combinatiemogelijkheden om jouw voertuig te personaliseren. Is dat nog niet genoeg? Neem het dan op tegen je vrienden in één van de vier gevechtsarena’s.

En… in deze versie kun je ook de stemacteurs horen van je favoriete personages! Super tof dus!

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway | Nintendo Switch | 5060968300104 | PEGI 3

lijn groen oudersenzo
3x Uitdagende games voor de herfst!

Mario + Rabbids Sparks of Hope – Cosmic Edition 

De games van Mario zijn altijd welkome cadeautjes, waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Vorm een team samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid-Peach, Rabbid-Luigi en hun vrienden op een kosmische reis om een kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden. Verken de planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende quests ontdekt!

De Cosmic Edition van de game bevat de basisgame en daarnaast de Galactisch-prestigecollectie, met drie exclusieve en superstijlvolle wapenskins voor je team die je direct kunt ontgrendelen. Red het sterrenstelsel, maar doe het wel in stijl!

Mario + Rabbids Sparks of Hope – Cosmic Edition  | Nintendo Switch | 3307216243762 | PEGI 7

Wat gaan jullie spelen?

En jij? Wat vind jij het leukste spel om met elkaar te spelen tijdens de vrije uurtjes? Ik lees jullie reacties graag terug in de comments!

liefs Marion

Meer informatie

Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!
Twee uitdagende games voor de Nintendo!
4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!
Gamebespreking maart 2022: de drie leukste, nieuwste en meest uitdagende games!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

3x Uitdagende games voor de herfst!

#spon: De games die in deze blog zijn besproken, zijn beschikbaar gesteld door diverse uitgeverijen.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *