Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!

Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!

Welke kind of puber houdt nou niet van gamen? De meeste brengen er heel wat uren mee door. En vlak menig volwassene ook niet uit. Ook door volwassenen wordt volop gegamed. Hier in huis in ieder geval wel en als ik om mij heen kijk, is dat geen uitzondering. Als je zorgt dat de tijd die je met gamen doorbrengt in het redelijke ligt, is er natuurlijk niks mis mee en is gamen een hartstikke leuk tijdverdrijf. Een nieuwe uitdagende game is dus een goede cadeautip voor de feestdagen. Maar voor welke game moet je dan kiezen? Vandaar dat we in deze blog aandacht geven aan de leukste uitdagende games voor de feestdagen!

Uitdagende games voor de feestdagen!

Wij hebben hier gekozen voor de spellen: Pokémon Scarlet (Pokémon blijft een evergreen), My Fantastic Ranch (voor dromerige boerderij-lovers) en de voetjes gaan weer van de vloer met Just Dance 2023. Dans je ook mee op de lokale hit ‘Vleugels’ van K3? De kids zullen het fantastisch vinden! Alle drie de games zijn voor de Nintendo Switch.

lijn groen oudersenzo
Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!

Pokémon Scarlet – Nintendo Switch

Pokémon is een all time favorite. Dat geldt voor de serie, verzamelkaarten, maar dus ook voor de games. Er zijn vele – doorgaans oudere – die hard fans, die Pokémon nog steeds een warm hart toe dragen, maar er komen dagelijks ook nog steeds heel jonge fans bij. En nu dus weer een nieuwe game! Daar worden weer heel wat fans blij van! Mijn puber in ieder geval wel.

Productkenmerken

In Pokémon Scarlet start je het evolutionaire avontuur in de Pokémon-serie. Beleef een Pokémon-avontuur in een levendige open Pokémon-wereld. Ervaar het plezier van de Pokémon-serie maar dit keer in een open wereld. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers. Je ontdekt meerdere dorpen en steden die je zonder grenzen kunt bereiken in een uitgestrekte wildernis.

Speel met je vrienden en ontmoet ze in de wereld van Pokémon Scarlet. Trek er samen met vrienden en familie op uit en ga op avontuur met tot wel drie andere spelers. In Pokémon Scarlet kun je samen met andere spelers de verschillende locaties van de regio verkennen. Je kunt nieuwe Pokémon ontdekken en onbekende gebieden verkennen met je vrienden en familie.

Pokémon Scarlet | Nintendo Switch | 0045496510749 | PEGI 7

lijn groen oudersenzo
Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!

My Fantastic Ranch – Nintendo Switch

Gek op sprookjes én het boerenbuitenleven? Dan kan je hier dubbel genieten, want op deze ranch houd je geen gewone boerderijdieren, maar eenhoorns en draken! Een betoverende wereld met een koninkrijk, een prins en een prinses, dat is ieders kinderwens om in te zijn. Hoe leuk is dat!

Productkenmerken

Er zijn 4 verschillende soorten eenhoorns en draken met een uniek ontwerp om te temmen. Bouw je ranch en maak het groter door de vele doelstellingen te behalen. Zo behaal je grondstoffen en een betere reputatie. My Fantastic Ranch kan gespeeld worden in 2 spelmodi: de normale modus én de “dromers” modus! In de laatste modus bouw je een ranch zonder beperkingen! Dus jouw droomranche!

Je kunt 24 gebouwen vrij spelen en deze decoreren. Er zijn 5 soorten lessen om te leren: paardrijden, vliegen, acrobatiek, magische bouten schieten en festival.

My Fantastic Ranch | Nintendo Switch | 3665962017700 | PEGI 3

lijn groen oudersenzo
Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je kunt scoren!

Just Dance 2023 – Nintendo Switch

En last but not least, gaan we swingen! En niet zomaar swingen, maar we gaan dansen op BTS met Dynamite en andere monsterhits. Geniet het hele jaar door van een eindeloos dansfeest! En natuurlijk dans je mee met de kids, want het is niet alleen leuk om te dansen, maar ook super gezond!

Productkenmerken

Nu kun je Just Dance spelen met wie je maar wilt, waar ze ook zijn. Maak een besloten groep aan en nodig maximaal vijf andere spelers uit je vriendenlijst uit om mee te spelen, en speel alsof jullie bij elkaar in de woonkamer staan!  Dankzij een nieuwe, bijgewerkte en intuïtieve gebruikersinterface ligt alles binnen handbereik: Playlists, speltypen én nummers! Minder zoeken, meer tijd om te dansen!

Voor de allereerste keer kun je op ‘Dynamite’ van BTS dansen en op de lokale hit ‘Vleugels’ van K3, plus nog veel meer gigantische hits, waaronder:

Harry Styles – As It Was, Lady Gaga Ft. Beyoncé – Telephone, Billie Eilish – Therefore I Am, cast van Encanto – We Don’t Talk About Bruno, BTS – Dynamite, Glass Animals – Heat Waves, Justin Timberlake – CAN’T STOP THE FEELING!, BTS Ft. Halsey – Boy With Luv, Bruno Mars – Locked Out of Heaven, K/DA Ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine – More, Linkin Park – Numb, Dua Lipa – Physical, Ava Max – Sweet but Psycho, Imagine Dragons – Radioactive, Apashe ft. Alina Pash – Witch, Doja Cat – Woman, en meer…!

Just Dance 2023 | Nintendo Switch | 3307216247999 | PEGI 3

lijn groen oudersenzo
liefs Marion

Meer informatie

Twee super leuke vakantiegames!
Nieuwe, spetterende, uitdagende games voor de herfst!
Twee uitdagende games voor de Nintendo!
4x De Sims, verslavend leuk in de vakantie!
Gamebespreking maart 2022: de drie leukste, nieuwste en meest uitdagende games!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Uitdagende games voor de feestdagen waarmee je blijdschap kunt scoren!

#spon: De games die in deze blog zijn besproken, zijn beschikbaar gesteld door diverse uitgeverijen.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *