De producten van Beauty Kitchen, 100% natuurlijk!

De producten van Beauty Kitchen, 100% natuurlijk

Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder van het merk Beauty Kitchen gehoord. Ik was dus behoorlijk nieuwsgierig naar de producten. Bijzonder aan deze producten vind ik dat ze vrij zijn van parfum, veganistisch zijn en zo puur dat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid. Zo puur dat ze zelfs voor een babyhuidje geschikt zijn. Dat is natuurlijk een heel prettig idee.

Natuurljik

De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en perfect geschikt voor een goede dagelijkse verzorging. De lijn, zoals ik hem heb toegestuurd gekregen, bestaat uit vier onderdelen:
Feelgood doekjes, Hair & Body wash, Bath & massage oil en Bath & body Konjac sponge.

Met deze verzorgingslijn geef je je (gevoelige) huid precies wat hij nodig heeft. En wil je toch een geurtje? Dan kun je de massage olie personaliseren met een paar druppels van je favoriete essentiële olie. Maar dat bepaal je uiteindelijk helemaal zelf. Het kan maar het hoeft natuurlijk niet.

Feelgood doekjes

Met deze vochtige doekjes kun je je huid op een snelle manier reinigen. Ze zijn superhandig om mee te nemen op reis of als je onderweg bent. De doekjes zijn verfrissend en hydrateren de huid. Ook deze doekjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.
In het zakje zitten 20 stuks. Ze zijn nogal groot, dus je kunt het beste een stukje ervan af scheuren als je ze alleen maar voor je gezicht gebruikt. Zo kun je er minstens 2x zo lang mee doen.

Hair & Body wash

Deze body wash is niet alleen geschikt voor je body, maar ook prima om je haar mee te wassen. Het is mild en verfrissend. Handig om alles in één te hebben in de wetenschap dat alles mild genoeg is voor zowel je body als je hoofdhuid.

lijn groen oudersenzo
De producten van Beauty Kitchen, 100% natuurlijk

Bath & massasage oil

Een heerlijke olie die zowel geschikt is voor de massage als voor in bad. En als je wilt, kun je er een paar druppels van je favoriete etherische olie aan toevoegen. Vooral als je een droge huid hebt, is een scheutje van deze olie door je badwater, echt een aanrader. Je kunt deze olie ook als verzorgingsproduct voor je lichaamshuid gebruiken.

Bath & body kanjac sponge

Voor je deze spons gaat gebruiken, moet je hem even goed nat maken met warm water. De spons wordt dan zachter en wel twee keer zo groot. Als je hem goed gebruikt kan je er zo’n twee tot drie maanden plezier van hebben. Op de verpakking van de spons, vind je de gebruiksaanwijzing. En weet je wat zo grappig is? Als je hem niet langer meer wil gebruiken, kun je hem gewoon composteren of in de bloempotten gebruiken om vocht voor je planten vast te houden.

liefs Marion

Meer informatie

Maak kennis met Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan
Soms maak ik een uitzondering… Bijvoorbeeld voor Care Cosmetics
Kneipp Body Lotion Spray, met een heerlijke geur!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *