Recreatiepark De Leistert voor een supervakantie

Op vakantie gaan: wie wil dat nou niet? Vaak is de voorpret op zich al leuk. Allereerst bij je zoektocht naar de bestemming van dit jaar. Voor iedereen zullen er weer andere zoektermen zijn die hij hanteert. Ga je voor kamperen, voor luxe én voor veel leuks voor de kinderen? Dan is De Leistert misschien wel iets voor jou? Voor mij biedt het alles wat ik zoek. Veel te doen voor de kinderen, water, luxe en horeca. Wat zoek jij?

Welke wensen heb jij?

Ik weet natuurlijk niet welke wensen (of eisen) jij stelt aan je vakantie, maar ik ben wat dat betreft eigenlijk best wel een verwend nest. Ik zoek naar een VAKANTIE en dus wil ik minimaal de luxe van thuis hebben. Een camping waarbij ik met mijn wc-rolletje naar het toiletgebouw moet lopen vind ik dus echt helemaal niks. Of nog erger: koken op z’n Middeleeuws. Maar oké, voor kinderen is kamperen vaak juist wel leuk. Glamping klinkt voor mij dan ook als muziek in de oren. Wel de gezelligheid van een camping, maar ook gewoon met alle gemakken dicht bij de hand. Op vakantie gaan met kinderen betekent automatisch, lijkt mij, dat je op zoek gaat naar een bestemming waar voor veel kinderen iets te doen is. Een animatieteam, leuke speelplekken en graag iets met water! Tel ik al die eisen bij elkaar op, dan komt Recreatiepark De Leistert om de hoek kijken!

Voor de kinderen

Heb jij als zoekterm in je hoofd ‘Kindercamping Nederland’? Dan is De Leistert voor jou zeker een aanrader. Waar ik zelf altijd erg enthousiast van word is een meer op een park. En dan uiteraard wel één waar ook in gezwommen mag worden. Zeker als je het geluk hebt om met mooi weer op vakantie te zijn, is zo’n meer het einde. Ik vind het toch altijd een heel andere sfeer hebben dan aan de rand van een zwembad zitten. Op De Leistert is er zo’n meer. Heerlijk! Maar dat is niet alles. Je vindt er van alles in deze waterspeelzone. Uiteraard gewone speeltoestellen, waterkanonnen op houten steigers, een zandbak, een trekvlot en zelfs een kabelbaan. Wat het water betreft kan het ook niet op. Want naast het dagstrand (en roeivijver) is er een subtropisch zwembad, een buitengolfslagbad en een waterspeeltuin. En zijn de kinderen uitgespeeld in het water? Dan heb je nog geen kind aan ze, want het animatieprogramma houdt ze wel bezig. Of ze gaan met jou naar de adventure golf, even biljartvoetballen of misschien wel naar de fietscrossbaan. Er is een beachvolleybalveld, een adventure sportveld en ook nog een indoor speeltoestel. Eigenlijk denk ik dat je met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 niet genoeg hebt aan een weekje…

lijn groen oudersenzo
xxx

Glamour of juist niet?

Wil je kamperen omdat je juist van die eenvoud houdt in je vakantie? Of hou je, net als ik, meer van wat luxere onderkomens? Voor ‘Glamping Nederland’ ben je hier aan het juiste adres. Glamping staat voor kamperen met luxe (glamour). Het is iets wat steeds meer wordt aangeboden en ook hier gebeurt dat. Maar ook als je juist gewoon met je eigen tentje enkel en alleen een kampeerplekje wilt. Onderkomens huren kan hier ook in allerlei varianten. Lekker hoor.

Leuk om te doen in de omgeving

Nog zoiets: ik ben niet iemand die de hele dag op haar stoeltje zit voor de caravan. Ik wil ook graag nog meer dingen doen. Toverland is bij mijn kinderen een heel gewild attractiepark: hier vandaan is dat zo te doen. Fun Forest is ook in de buurt. Een tic van onze familie is het bezoeken van kastelen. Nou, die vind je hier ook. Lekker klimmen door de bomen of op naar de dierentuin (Gaia Zoo) en ach, het is een heerlijke omgeving waar gewoon veel te doen is. Niet alleen voor kinderen trouwens, ook voor jou!

lijn groen oudersenzo
Recreatiepark De Leistert voor een supervakantie

Nog even meer over dit unieke park

De Leistert is dus een recreatiepark in Roggel, waar vandaan je in een half uurtje in Venlo zit, nog net iets sneller in Roermond en je doet er ongeveer net zo lang over naar Duitsland. Een uitstapje naar de Oosterburen is dus zo gemaakt. Vind ik persoonlijk altijd heerlijk om even de grens over te gaan. Maar goed, ook dat is persoonlijk natuurlijk. De omgeving is in ieder geval prachtig. Hoe je wil overnachten kan op heel veel manieren. Wil je zelf komen met je eigen caravan? Of wil je (net als ik) iets huren? Een huisje, een tent, een complete bungalow of juist iets heel simpels? Ik heb mijn ogen uitgekeken op de grote keuze die hier is. Daar moet wel iets voor je bij zitten, anders weet ik het ook niet meer! Wat mij betreft doemt er alleen bij zoiets 1 probleem op: keuzestress! O, en natuurlijk is er horeca aanwezig. Voor zo’n verwend nest als ik absoluut noodzakelijk…

Liefs Tony

Meer informatie

Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?
Rhodos is perfect voor een vakantie met kinderen!
5x Leuke vakantieparken in Nederland om te genieten met het gezin
Is een campervakantie geschikt voor kids?
Er even tussenuit, maar waar kun je heen met de hond?
Drie tips voor een super leuke vakantie in eigen land!
Op vakantie in eigen land? Ontdek recreatiepark de Leistert!
Vakantie in eigen land. Wat zijn de leukste parken?

Bronvermelding

Tekst: Tony
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Leistert.nl

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *