Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?

Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?

Op zoek naar een vakantie met kinderen? Je wilt geen uren rijden, maar wel het idee hebben dat je echt weg bent? Dan is een camping in Limburg een uitkomst. Limburg is een heerlijke provincie om op vakantie te zijn. Kies je dan ook nog voor een camping met veel kinderfaciliteiten, dan kan jouw gezinsvakantie niet meer stuk! De Leistert in Roggel heeft dan alles wat je hartje begeert! Kom maar op met ‘mijn welverdiende vakantie’.

Eerste zoek eis: een zwembad

Ik weet niet hoe het met jullie kinderen is, maar mijn jongens wilden altijd vooral een zwembad bij ons vakantieparadijs. Bij De Leistert vind ik die zeker, want dit is een heerlijke camping met zwembad. En niet zomaar een simpel zwembadje. Deze camping heeft een binnenzwembad, een buitengolfslagbad, een roeivijver met dagstrand en een waterspeeltuin. Het subtropisch zwembad heeft een familieglijbaan en een open buisglijbaan. Ook buiten is er een buisglijbaan. Waterpret is er dus volop. Heerlijk dat je kan kiezen tussen binnen en buiten. Ik vind het altijd balen als je binnen zit met mooi weer. Omdat deze leuke camping ook buiten zwemplezier biedt kan je lekker naar buiten met mooi weer. En met een dag slecht weer vermaak je je prima binnen. Ideaal!

lijn groen oudersenzo
Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?

Eis twee: iets overdekts…

Oké, dit is misschien meer mijn eigen eis: ik wil altijd graag naar een park met een overdekt centrum. Is het dan een dag slecht weer, dan kan je toch nog gezellig ‘een terrasje’ pakken. Zeker als de kinderen zich dan ook nog kunnen vermaken in het centrum, is het helemaal ideaal. Zo ben je een stuk minder afhankelijk van ons zomerweer. Camping De Leistert blijkt een overdekte plaza te hebben met een restaurant met terras. Maar met het oog op de kids wordt deze plaza nog leuker door het indoor-speeltoestel en de bowlingbanen. En er is Het Klushuis, waar leuke klus- en knutselactiviteiten plaatsvinden.

lijn groen oudersenzo
Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?

Kindercamping Nederland

Je bent misschien wel bij dit artikel gekomen door je zoekterm ‘kindercamping Nederland’. Niet zo vreemd, wat dit recreatiepark biedt heel veel voor kinderen. Zo is er naast alle faciliteiten ook een inspirerend animatieteam en dat maakt het hele kindergebeuren nog grootser. Wat is er leuker dan herkenbare figuren te vinden in zo’n animatieteam? Bij De Leistert lopen Pluck en Pien rond. Zij organiseren met veel plezier een kinderdisco, het Meeleeftheater en natuurlijk bingo’s. En nog veel meer. Dat wordt nog keuzestress voor de kids. Of je doet gewoon overal aan mee, natuurlijk.

lijn groen oudersenzo
Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?

Kamperen leuk voor de kinderen?

Ik beken, ik ben geen campingfan. Maar ja, iedereen zegt altijd dat het zo leuk is voor de kinderen. Dus hebben we ooit wel een stacaravan gehuurd. En dat beviel wel prima. Ben jij zelf ook geen echte kampeerder? Geen nood, ook dan kan je gewoon naar dit leuke park. De Leistert heeft namelijk naast campingplaatsen ook nog leuke bungalows te huur. Wil je wel kamperen, maar heb je geen eigen spullen? Dan huur je toch een tent! Er zijn zelfs glamping tenten te huur. Jij je luxe, je kind het campinggevoel, zullen we maar zeggen!

En buiten het park om?

Ook al is er van alles te beleven op dit recreatiepark, ik word zelf een beetje erg onrustig als ik alleen maar op 1 plek moet blijven. De omgeving kijk ik dus ook altijd wel even naar. Gelukkig zit dat bij De Leistert ook wel goed. Toverland is bijvoorbeeld niet zo ver en als we in de buurt zijn willen mijn kids er steeds weer heen. Wat ik er vooral leuk aan vind is dat er zowel voor jongere als oudere kinderen van alles te doen is. Met de leeftijdsverschillen binnen mijn gezin is dat toch iets waar je naar kijkt. Verder is Gaia Zoo in de buurt en Fun Forest. Of gewoon lekker genieten van de mooie omgeving kan natuurlijk ook als je eens lekker gaat fietsen. Je zit trouwens ook zo in Duitsland. Voor de afwisseling is dat ook leuk!

lijn groen oudersenzo
Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?

Recreatiepark De Leistert: ik zie het wel zitten

Als ik mijn eisenpakket neerleg voor een ideale gezinsvakantie, dan kan ik bij De Leistert wel heel veel vinkjes plaatsen. Een zwembad, een bungalow of glampingtent (tja, ik hou in mijn vakantie wel van een beetje luxe), mooie omgeving, niet te ver rijden, leuk animatieteam. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus: De Leistert reserveren? Ik zeg: ‘gewoon doen!’.

liefs Wil

Meer informatie

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Boek een natuurhuisje!
Recreatiepark De Leistert voor een supervakantie
5x Leuke vakantieparken in Nederland om te genieten met het gezin
Is een campervakantie geschikt voor kids?
Drie tips voor een super leuke vakantie in eigen land!
Op vakantie in eigen land? Ontdek recreatiepark de Leistert!
Vakantie in eigen land. Wat zijn de leukste parken?

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door De Leistert.n

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *