Tweet Beats basisset, zo leuk kan muziek maken zijn!

Tweet Beats basisset, zo leuk kan muziek maken zijn

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is, maar deze Tweet Beats zingen wel heel erg tof! En ben jij niet zo muzikaal? Geeft niks, want ook jij kan prima muziek maken met deze schattige vogeltjes! Ieder vogeltje heeft een eigen stijl en geluid en met elkaar vormen ze een vrolijk orkest. Het is de bedoeling dat er maar liefst 20 verschillende Tweet Beats te koop zullen zijn en die kunnen allemaal met elkaar worden gecombineerd. Dat zijn dus een flinke hoeveelheid combinaties…! In deze basisset zitten de eerste vier.

Wat zit er in de doos?

In de doos vind ik vier vogeltjes en een boom om de vogeltjes in te zetten. Ieder vogeltje heeft een eigen geluid maar heeft ook een volledig eigen gezicht. Iedere tak aan de boom heeft ook een eigen geluid. Zo is er een ‘bas-tak’, een ‘zang-tak’, een ‘melodie-tak’ en een ‘drums-tak’. Afhankelijk van waar je het vogeltje zet, maakt hij geluid. Ieder vogeltje kan dus vier verschillende geluiden maken. Met de basisset zijn er dus zomaar 64 verschillende mogelijkheden! En dan kun je dus ook nog meer vogeltjes kopen…

Tweet beats

In de basisset zitten de Twee Beats: Strandbal Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay. Maar daarnaast zijn er nog veel meer Tweet Beats te verkrijgen. Dit jaar nog is het mogelijk je vogeltjes uit te breiden met: C.H.I.P. Diva, Pingy en Beaty. Met deze vogeltjes erbij heb je ineens niet-meer-te-tellen-zoveel-mogelijkheden. Door alle vogeltjes met elkaar te combineren op de verschillende takken, kun je steeds weer een nieuwe symfonie maken. En die vogeltjes maar zingen…!

lijn groen oudersenzo
Tweet Beats basisset, zo leuk kan muziek maken zijn

Voor iedereen leuk

Tweet Beats zijn hartstikke leuk voor kinderen vanaf 5 jaar, om ze op een leuke manier kennis te laten maken met muziek maken, zonder enige vorm van faalangst. Je kunt immers nooit iets verkeerd doen. Het maakt helemaal niet of een kind virtuoos is of keigoed kan zingen, de Tweet beats is voor iedereen leuk. Kinderen leren op deze manier dat muziek maken leuk is en dat is het natuurlijk ook! En met de Tweet Beats kan er helemaal niks fout gaan! Kinderen hoeven alleen maar eindeloos te combineren om tot een symfonie te komen die zij het mooiste vinden. Hoe vet is dat!

De batterijen die nodig zijn om de vogeltjes te laten zingen, worden er helaas niet bijgeleverd.

Specificaties Tweet Beats basisset

TitelTweet Beats basisset
UitgeverijIdentity Games
EAN8714649009509
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Het poepspel van Identity Games
Mouthguard Challenge Family Edition
Het leuke bordspel Lynx

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Tweet Beats basisset, zo leuk kan muziek maken zijn

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

  • Deze tweet beatz zullen erg in de smaak vallen bij mijn lieve nichtje die helaas weinig kan zien maar horen en dansen kan ze als de beste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *