Op spokenjacht met de Ghostbusters Brandweerkazerne

Playmobil gaat al tientallen jaren mee. In mijn jeugd was het al populair en Playmobil is dat nu nog steeds. In de loop van de jaren is het aanbod natuurlijk uitgebreid en toegespitst op de hypes van nu. Bijvoorbeeld op dit moment met een hele ‘Ghostbusterscollectie’, waaronder deze Playmobil Ghostbusters Brandweerkazerne! Hoe vet is dat! Het uitpakken is voor Rob pure nostalgie, een combinatie van zijn favoriete speelgoed en de populairste film uit zijn jeugd. Rocco is inmiddels dertien maar voelt zich nog steeds niet te stoer voor Playmobil. Samen storten ze zich op het bouwen en genieten ze zichtbaar. Playmobil blijft gewoon leuk, hoe oud je ook bent.

xxx

Leuk leuker leukst

De set van Playmobil is niet alleen leuk voor Playmobilfans, maar dus ook voor de fans van Ghostbusters! Naast deze brandweerkazerne zijn er heel veel leuke uitbreidingssets te koop met de meest grappige en griezelige spoken. Natuurlijk ontbreekt de Marshmallow man niet in de collectie, maar bijvoorbeeld ook Slimer en Venkman zijn verkrijgbaar.

Op spokenjacht

De brandweerkazerne is het hoofdkwartier van Ghosbusters. Geen wonder dat het omringd is met spoken! Gelukkig zijn de spokenjagers aanwezig om ze allemaal te vangen! De Ghostbusters brandweerkazerne is volledig uitgerust met een kantoor, een spokenjagers-laboratorium en een parkeerplaats voor de auto Ecto-1. Jammer genoeg wordt de auto niet bij de kazerne geleverd, maar hij is gelukkig wel los te koop. In dit huis is de auto inmiddels een absolute ‘musthave‘ geworden.

De kazerne heeft een echt werkende roldeur en een heuze brandweerpaal om snel naar beneden te kunnen glijden in geval van spokenalarm. Daarnaast heeft dit pakket heel veel leuke details, zoals een alarmbel, flesjes en reageerbuisjes voor in het lab, een pizzadoos mét pizza, schemerlampen, een filmcamera, kantoormeubilair en nog veel en veel meer! Het uitpakken is al een feestje op zich en dat geldt ook voor de uiteindelijke inrichting van het pand.

Uitbreidingen

Naast de brandweerkazerne pakken we ook drie uitbreidingssets uit! In deze sets zitten bekende spoken en bij ieder spook, hoort natuurlijk een eigen spokenjager! De pakketten die wij hebben uitgepakt zijn:

Ook de uitbreidingspakketten zijn supertof en fantastisch gedetailleerd! De hotdogkraam heeft naast de tubes ketchup en mayonaise, piepkleine hotdogs en een heerlijke hamburger! En ook de krat zit gevuld met flessen. Juist die details maken Playmobil zo ontzettend leuk!

lijn groen oudersenzo
PLAYMOBIL Ghostbusters™ Brandweerkazerne

Bekijk de unboxing door Rob en Rocco

De handen van Rob en Rocco jeuken om aan de slag te gaan met het unboxen van deze dozen. Sinds ik de Playmobil had ontvangen, heeft Rocco minstens drie keer per dag gevraagd wanneer ik ermee aan de slag zou gaan. Helaas voor hem, had ik niet eerder tijd, maar nu kon hij eindelijk aan de slag. Samen met Rob bouwt hij de kazerne op!

Specificaties Playmobil Ghostbusters Brandweerkazerne

NaamPlaymobil Ghostbusters Brandweerkazerne
MerkPlaymobil
EAN4008789092199
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

LEGO DC Super-Villains-Limited Edition 3
Playmobil Mobiele aanvalstoren van de dwergen
Kid K’nex – Ocean Pals

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp
Unboxing door: Rob & Rocco

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *