Kid K’nex – Ocean pals

Kid K'nex

Bouwspeelgoed of constructiespeelgoed zoals LEGO of K’nex is niet alleen hartstikke leuk maar het is ook nog eens goed voor de motorische ontwikkeling, ze leren logisch na te denken en de fantasie wordt geprikkeld. Natuurlijk kun je de voorbeelden – er zitten er 20 in deze doos – nabouwen, maar je kunt je natuurlijk ook uitleven op een eigen ontwerp. Eigenlijk is dat nog veel leuker, want de mogelijkheden zijn dan onbeperkt.

Veel plezier

Kinderen beleven doorgaans veel en lang plezier aan constructiespeelgoed. Vaak groeit, of ontwikkelt, dit mee met je kind. In de peuterjaren bestaat het uit grove stukken en dit wordt naar mate hij ouder wordt, verfijnder en de bouwwerken ingewikkelder, zodat het jarenlang uitdagend blijft. Mijn zoon van 14 vindt het nog steeds geweldig om met constructiespeelgoed te spelen, hoewel ze totaal niet meer lijken op zijn bouwerken als peuter. Inmiddels bouwt hij, met ieniemienie steentjes, ingewikkelde Star Wars schepen. Het enige dat in de loop van de jaren niet is veranderd, is het plezier wat hij beleeft aan het bouwen.

Kid K’nex Ocean Pals

In dit pakket zit een ruime sortering K’nex-onderdelen waarmee je de meest fantastische onderwaterdiertjes kunt maken. Zeepaardjes, krabben, visjes, noem maar op. Dat kan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt natuurlijk ook je eigen wal-haai-mega-octopus bouwen. Of wat dacht je van een garnaal-krab-dolfijnenvis! Als je maar je creativiteit kwijt kunt. The sky is the limit, of in dit geval je eigen creativiteit.

lijn groen oudersenzo
Kid K'nex - Ocean Pals

In de doos

In de doos zitten 65 onderdelen. Denk aan ogen, vinnetjes (of wat daar in ieder geval voor door kan gaan), verbindingspennetjes en basisstukken die je in iedere K’nex-doos voor deze leeftijd tegenkomt. De doos is geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar, maar als ik Rocco vraag een paar dingen voor mij te bouwen, zodat ik ze kan fotograferen, stribbelt hij slechts even tegen, want stiekem vindt hij het gewoon nog steeds hartstikke leuk. Dus bouwt hij niet één, niet twee, maar wel tien verschillende ontwerpen. Niks vanaf een voorbeeld, gewoon naar eigen inzicht.

Mooi uitgevoerd

Alle onderdelen zijn mooi en stevig uitgevoerd en met elkaar vormt het een vrolijk, kleurrijk geheel. Het is uitnodigend om je fantasie erop los te laten en ik weet zeker dat kinderen veel en lang plezier gaan hebben van dit speelgoed.

Specificaties Kid K’nex – Ocean pals

TitelKid K’nex – Ocean pals
MerkBOTI
EAN744476856173
liefs Marion

Meer informatie

Squishies van AliExpress : Schattig, zacht en kneedbaar
Hatchimals Colleggtibles
Soft ’n slo Squishies

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *