Hoor wie “belt” daar kinderen…

Hoor wie “belt” daar kinderen…

De Sint is weer (bijna) in het land! Heb jij al een verlanglijstje gemaakt om in je schoen te stoppen? Een verlanglijstje zodat Sinterklaas weet wat jij wenst op pakjesavond? Misschien wordt het dit jaar tijd voor een praktisch cadeau. Je hebt al zoveel speelgoed, een mooie fiets en voldoende kleding, nieuwe voetbalschoenen en een prachtig horloge, wat wens je dan nog meer? Precies! Een abonnement voor je smartphone!

Naar hartenlust bellen en appen

Met dit cadeau kun jij het hele jaar door naar hartenlust bellen en appen met je vrienden of vriendinnen, alle social media bijhouden en zo af en toe je ouders op de hoogte stellen hoe laat je komt eten. Dat is toch het liefst wat je doet! Doe je ouders en jezelf daarom een groot plezier en vraag aan Sinterklaas om een Sim Only abonnement van Simyo!

Betrouwbaar, veilig, controleerbaar en aan te passen

Het voordeel van dit soort telefoon abonnementen is dat je de perfecte service hebt en alle belangrijke mogelijkheden kunt inzetten. Je maakt namelijk gebruik van het betrouwbare KPN netwerk, waardoor een uitstekende dekking wordt gegarandeerd. Je kunt dus zorgeloos bellen en internetten met dit sinterklaas cadeau. Hou er wel rekening mee dat je zoet moet zijn dit jaar, het abonnement is namelijk maandelijks opzegbaar!

Dus als je het niet verdient dan is het zo afgelopen met je smartphone, dan zet de Sint je abonnement stop! Verder hebben je ouders altijd inzicht in je verbruik, maak het dus niet te bont want ook zij waarschuwen Sinterklaas als je smartphonegebruik uit de klauwen loopt. Het is eventueel wel mogelijk om je abonnement wat bij te stellen als Sinterklaas toch een foutje gemaakt heeft in de hoeveelheid belminuten of het aantal MB’s voor het internetverbruik. Is je verbruik maar één keer meer dan anders, dan kun je voor die ene keer ook gewoon wat minuten of MB’s los bijkopen.

lijn groen oudersenzo
Hoor wie “belt” daar kinderen…

Een mooi en praktisch cadeau van de Sint

Natuurlijk moet je de Sint niet teveel laten betalen voor zo’n sim only abonnement, andere kinderen willen ook graag nog een cadeautje. Laat Sinterklaas daarom de website van Sim Only vergelijken bezoeken en daarmee eenvoudig een keus maken uit de diverse abonnementen. Dan weet je zeker dat de Sint niet teveel betaald en een abonnement kiest wat bij jou past. De sint kan namelijk een telefoonabonnement geheel zelf samenstellen via deze website. De looptijd, het aantal GB aan internet en de hoeveelheid sms’jes en belminuten is in te stellen. Je kunt via deze vergelijkingssite ook direct zien welke aanbieder het goedkoopst is!

Een mooi cadeautje tijdens pakjesavond

Ben jij dit jaar zoet geweest en heb je een mooi cadeautje verdiend van Sinterklaas? Wil jij graag verrast worden met een betrouwbaar maar flexibel sim only abonnement op 5 december? Zodat je het hele jaar kunt genieten van jouw praktische Sinterklaas cadeautje? Zing dan tijdens pakjesavond zo hard mogelijk “Hoor wie belt daar kinderen, hoor wie belt daar….

liefs Marion

Meer informatie

Sinterklaasavond, zo maken we het gezellig!
Hoe schrijf je een leuk sinterklaasgedicht? 7 tips!
Knutselen voor Sinterklaas
Schoencadeautjes onder de 10 euro! 15 tips!
De leukste Sinterklaasliedjes
Hoe ziet de intocht van Sinterklaas er dit jaar uit?
Sinterklaascadeautjes tips!
Schoencadeautjes onder de vijf euro!
Warme herinneringen aan Sinterklaas

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

#ad – Deze blog betreft een samenwerking

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *