Maak kennis met de charmante Victoria Grand

Maak kennis met de charmante Victoria Grand

Al eerder bespraken we poppen uit de Na Na Na serie, maar zo vlak voor het einde van het jaar komt MGA Entertainment met een nieuwe charmante poppenreeks: de Glam serie, met maar liefst zes nieuwe Na Na Na Surpise poppen! Ook in dit geval gaat het om zachte modepoppen die stuk voor stuk overstromen van een hoge dosis charme! Deze dames (en één heer) weten hoe je voor de dag moet komen om te shinen! En om zoon of dochter mee te laten shinen, zit er bij iedere fashion doll een uniek glamour tasje!

Maak kennis met Victoria Grand

In deze blog laten we je kennis maken met Victoria Grand, één van de zes poppen uit de Glam serie. In tegenstelling tot de NaNaNa Surprise Plush Series 1A valt er bij deze poppen niks te “unboxen”. Er zitten geen zakjes in de doos die nog uitgepakt moeten worden. Alle poppen uit deze serie zitten volledig aangekleed in de doos. Sommige kleine “influencertjes in de dop” zullen dat wellicht een beetje jammer vinden, maar minder verpakkingsmateriaal betekent ook minder belastend voor het milieu.

Victoria Grand heeft een lief zacht geprint gezichtje, met grote ogen en prachtige lange blonde haren, waarmee ze direct de show weet te stelen. Bij haar in de doos vind je een opvallend tasje van roze metallic stof waarmee de poppen-ouder zelf de blits kan maken.

lijn groen oudersenzo
Maak kennis met de charmante Victoria Grand

Money money money!

Victoria baadt zich graag in een bad vol geld, a la Dagobert Duck. Kijk maar eens naar haar jurkje, waarop het dollarteken duidelijk zichtbaar is. Het jurkje is aan de zijkant afgezet met gouden details. En zelfs haar jas is gemaakt van dezelfde dollartekens. Zij weet wat ze wil. Zij is klaar de wereld te veroveren op haar roze high heels, grote ogen en lange blonde manen.

Het jasje en het jurkje kan Victoria uittrekken, net als haar high heels, waardoor je haar outfit kunt wisselen met haar vriendinnen. De muts met schattige oortjes zit echter vast op haar hoofd. Haar lijfje is, net als haar hoofd, gemaakt van zachte materialen, waardoor ze een hoog knuffelgehalte heeft.

lijn groen oudersenzo
xxx

De volledige glam serie

De Glam-serie glinstert en glittert als nooit tevoren door de adembenemende poppenmode met dierenthema. De Glam-serie omvat 6 supermooie, zachte modepoppen om te verzamelen. Alles zes de poppen hebben een zwak voor mode en zien er perfect uit. Naast Victoria Grand kun je kennis maken met:

Alice Hops
Ari Prism
Chrissy Diamond
Maxwell Dane
Cali Crizzly

Specificaties L.O.L. Surprise Tweens Fancy Gurl 

NaamVictoria Grand
MerkNa Na Na Surprise Glam serie
EAN0035051575382
Leeftijd4 – 9 jaar
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Maak kennis met de nieuwe queen: de charmante Miss Divine
Tweens Fancy Gurl: De roze beauty met een eigen stijl
Rainbow High Fashion Doll Bella Parker
Surprise Teens Doll Rebel Dare
Unboxing: NaNaNa Surprise Plush Series 1A

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon Dit product hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *