LEGO Harry Potter 1-7 Collection voor de Nintendo Switch

LEGO Harry Potter 1-7 Collection

7 jaar Harry Potter avonturen, in één game. Hoe leuk wil je het hebben! Eigenlijk is het een verzamelbox van twee spellen. Een spel voor de eerste vier jaar en de tweede voor de laatste jaren. Ze worden nu uitgebracht in één collection. Dat is niet alleen leuk maar ook voordelig. En met de komst op de nieuwe Harry Potterfilm, natuurlijk een absoluut leuke game om alvast in de stemming te komen.

Liefhebber van Harry Potter?

Als je een liefhebber bent van Harry Potter, is dit spel natuurlijk een absolute musthave. Je leert toverspreuken en met deze toverspreuken kun je de problemen oplossen die je tijdens je avonturen tegen komt. Jaren geleden speelde ik dit spel al, maar het heeft nog steeds niets van zijn glorie verloren. Nu dus voor de Nintendo Switch, dat maakt het spelen er alleen nog maar leuker op. De magie lijkt tot leven te komen in dit spel en door de loop van de jaren is er niks aan uitdaging en spanning verloren gegaan. LEGO Harry Potter neemt je mee op een uitdagende reis boordevol spreuken, toverdranken, puzzels, lessen, duels en nog veel meer.

lijn groen oudersenzo
LEGO Harry Potter 1-7 Collection

Beleef zijn avonturen opnieuw

Je keert terug naar Hogwarts, naar de schooljaren van Harry Potter en je beleeft al zijn avonturen opnieuw. Misschien ben je er al eens geweest, maar dat neemt niet weg dat je het opnieuw met veel plezier zal spelen. Het blijft gewoon hartstikke leuk. De afbeeldingen zijn grafisch opgepoetst, dat maakt het spel er natuurlijk nog vetter op.

Heb je de spellen nog niet eerder gespeeld? Dan is het natuurlijk helemaal een fijne uitdaging! Is het spel nieuw? Nee dus. Is het spel VERnieuwd? Ja, absoluut. Is het na zoveel jaren nog steeds leuk om te spelen? Zeker weten. Het is alweer zo lang geleden dat ik het heb gespeeld, dat ik echt alles niet meer weet. Het spel zit vol actie en uitdagingen.

Wat kun je verwachten?

LEGO® Harry Potter™: Jaren 1-4 is gebaseerd op de eerste vier films—Harry Potter en de Steen der Wijzen™, Harry Potter en de Geheime Kamer™, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban™ en Harry Potter en de Vuurbeker™. Zo kunnen fans de eerste vier jaar van Harry aan Zweinstein volledig in LEGO® beleven.

LEGO® Harry Potter™: Jaren 5-7 leidt de spelers door de laatste vier films—Harry Potter en de Orde van de Feniks™, Harry Potter en de Halfbloed Prins™ en Harry Potter en de Relieken van de Dood™ Delen 1 & 2. Hierin beleven ze de laatste jaren van Harry aan Zweinstein™ en zijn strijd tegen Heer Voldemort™ in het ultieme gevecht tussen goed en kwaad.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

lijn groen oudersenzo
LEGO Harry Potter 1-7 Collection

Specificaties LEGO Harry Potter 1-7 Collection

NaamLEGO Harry Potter 1-7 Collection
PlatformNintendo Switch
Prijs39,99 euro
EAN5051888246047
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Super Mario Bros. U Deluxe
Astrix & Obelix XXL 2 Nintendo Switch
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Dit product of deze producten hebben wij, ten behoeve van het schrijven van deze review, toegestuurd gekregen. Onze ervaringen zijn echter zo eerlijk mogelijk beschreven.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *