Kraamcadeaus – Tips voor de leukste kraamcadeaus!

Kraamcadeaus - Tips voor de leukste kraamcadeaus!Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Wij hebben de leukste kraamcadeaus alvast voor je bij elkaar gezocht! Tips voor zowel vader als moeder.

Kraamfeest

Onder kraamfeest of babyborrel (babyshower) wordt een bijeenkomst verstaan met vrienden en familie om de geboorte van een baby te vieren! In plaats van individueel bezoek in de kraamtijd kun je er ook voor kiezen een collectief kraambezoek te organiseren. Dit kraamfeest wordt vaal al aangekondigd op het geboortekaartje.

Kraamfeest – Hoe ga je dat aanpakken?
Geboortekaartjes – Een leuke traditie, maar welke kies je?
Kraamtradities – In en buiten Nederland
Tips voor een fijne kraamtijd

Bij een feestje horen kraamcadeaus

Iedere geboorte is feest op zich en waar wordt gefeest, hoort een cadeau. Er is zoveel op de markt te verkrijgen, maar het blijft natuurlijk vooral een kwestie van eigen smaak, zowel die van de gever als van de ontvanger.
Kinderkleding doet het nog steeds erg goed als kraamcadeau, maar ook het geven van een luiertaart, is erg in trek. Al dan niet zelf samengesteld.

Een persoonlijk kraamcadeau

Er zijn standaard kraamcadeaus te koop als knuffelbeesten, speelgoed, cadeaupakketen, speelmatten en kraammanden maar je kunt het ook veel creatiever zoeken waarbij je een kraamcadeau helemaal persoonlijk kan maken, door het verwerken van een geboortekaartje in het kraamcadeau en/of de vermelding van de naam van het kindje. Of wat te denken aan een mooi schilderij op canvas?

Persoonlijke kraamcadeaus van Beebieshop

Kraamcadeaus - Tips voor de leukste kraamcadeaus!

Een stijlvol kraamcadeau

Ooit gehoord van het geven van baargoud? In Nederland is het nog niet zo populair als bijvoorbeeld in Engeland, waar het heel normaal is. Maar één van de meest populaire ‘baargoudcadeaus’ is toch wel het geven van een mooi sieraad. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Wij hebben een mooie top 5 voor je samengesteld:

Een sieraad als geboorteherinnering (Top 5)

geboorteherinnering

Wanneer geef je een kraamcadeau

Natuurlijk kun je wachten met het geven van een kraamcadeau tot na de geboorte, tijdens de kraamvisite of babyshower.
Niet zelf in de gelegenheid je kraamcadeau persoonlijk te overhandigen? Stuur hem dan over de post! Je kunt dit natuurlijk zelf regelen maar er zijn ook adressen die het voor je regelen.

Tips voor de kraamvisite

Mamakado.nl

Het aanbod van MamaKado.nl is in twee hoofdlijnen te verdelen. Zo zijn er bekende luxe sieradenmerken als Proud MaMa en Charmin’s, maar kun je ook terecht voor personaliseerde kettingen en armbanden van ons eigen merk FortuneFriends. Van zwangerschapsbola of -ketting tot prachtige ringen op basis van geboortemaand of sterrenbeeld, en van zilveren armbanden met naam tot zilveren kettingen met belangrijke data erin geslagen: op MamaKado.nl slaag je altijd voor een uniek en luxe cadeau.

Prachtigkado.nl

Het kopen van een persoonlijk cadeau is een feest bij PrachtigKado.nl! Zij kunnen alle persoonlijke cadeaus voorzien van je eigen opdruk, bijvoorbeeld met een leuke tekst, foto of logo! Tevens is een combinatie mogelijk.
Denk hierbij aan een unieke mok met opdruk of een persoonlijk badlaken met eigen naam.

Liefs Marion

Meer informatie

Een sieraad als geboorteherinnering (top 5)
Tips voor een fijne kraamtijd
Tips voor de kraamvisite
Geboortekaartjes – Een leuke traditie, maar welke kies je?
Zwangerschapsspiekbrief – Wanneer regel je wat?
Geboorte gedichtjes – Een mooie toevoeging op het geboortekaartje
Geboortebedankjes – Een leuk kadootje voor de kraamvisite
Kraamfeest – Hoe ga je dat aanpakken?
Kraamtradities – In en buiten Nederland

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

lijn oudersenzo

Kijk ook naar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *