Hangloose, het prachtige zwevende babynestje voor in de box

Hangloose Baby, het zwevende babybedje

Vaak zijn het moeders die de nieuwste en zachtste babyproducten ontwikkelen. Maar bij Hangloose Baby kwamen vijf Nederlandse papa’s met een stoer en wild idee: een hangmat voor de babybox.

Nou ja hangmat, eigenlijk is het een boxkleed, speelkleed én hangmat in één! Het kleed is zo om te vouwen zodat er een zacht en comfortabel babynestje ontstaat.

Hangloose Baby

Hangloose Baby kan je vergelijken met een hangmat voor pasgeborenen, maar dan wel eentje voor je babybox of -park. Het boxkleed kan op vier punten aan de babybox worden opgehangen, zodat het gaat zweven als een hangmat.

Dankzij het op origami geïnspireerde stikpatroon kan je de hangmat makkelijk als een nestje rond de baby wikkelen en geef je de allerkleinsten een extra geborgen gevoel.

lijn groen oudersenzo
Hangloose Baby, het zwevende babybedje
lijn groen oudersenzo

Zwevend boxkleed

De award-winnende Hangloose Baby wordt aanbevolen door de kraamhulp. Doordat baby’s niet plat liggen in het zwevende boxkleed, nemen ze een optimale ergonomische houding aan zonder bewegingsvrijheid op te geven. Deze manier van liggen is bovendien optimaal om huilbaby’s en baby’s met reflux te kalmeren.

Aangeraden wordt om de hangmat vanaf de eerste dag te gebruiken, totdat je baby sterk genoeg is om zichzelf om te draaien of op te richten.

Hangmatje

De Hangloose is niet zomaar een hangmatje voor je baby; het is ook een babynestje, een boxkleed en later een comfortabele speelmat voor binnen én buiten. Baby’s mogen erin vanaf de geboorte tot ze zelfstandig kunnen omrollen of zich optrekken. De hangmat is verkrijgbaar in 3 kleuren en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

En geef toe, wie wil er nu niet zijn leven starten in een hangmat?

Praktische gegevens

Het schattige en functionele babynestje is online verkrijgbaar bij Bol.com in de kleuren: okergeel/petrol, taupe, ocher feather, stiffkey blue, black & white en pinky feather roze.

liefs Marion

Meer informatie

Je baby veilig in de box
Een kinderbed kopen: waar let je op?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

Hangloose, het zwevende babynestje voor in de box
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *