Hatchimals CollEGGtibles – Spaar ze allemaal!

Hatchimals CollEGGtibles - Spaar ze allemaal!De interactieve Hatchimals zijn nog steeds populair. Ook in dit huis is een ei uitgebroed en verzorgd. Het blijft voor kinderen hartstikke leuk om op die manier iets zelf uit te broeden en te verzorgen. Vanaf dit voorjaar is het echter ook mogelijk om Hatchimals te sparen, met de Hatchimals CollEGGTibles! Je kunt maar liefst 72 verschillende vrolijke eitjes uitbroeden. En heb je er eentje dubbel? Dan ruil je hem gewoon met je vriendje of vriendinnetje! De spikkels op het ei kunnen al een beetje verraden uit welk deel van de bijzondere Hatchimalwereld, het diertje komt…

Het ei uitbroeden

Het uitbroeden gaat eenvoudig. Je houdt het eitje in je hand, wrijft zachtjes over het paarse hartje totdat deze roze kleurt. Zodra dit gebeurt, kun je het eitje voorzichtig open pellen (aan de bovenkant is het eitje het dunste) en kan je het diertje eruit halen. Spannend, want welk diertje zal het gaan worden!
In iedere verpakking zit een overzicht van alle verschillende Hatchimals CollEGGtibles, zodat je precies kunt bijhouden welke je al hebt en welke je nog moet uit broeden.

Hatchimals CollEGGtibles - Spaar ze allemaal! Hatchimals CollEGGtibles - Spaar ze allemaal! Hatchimals CollEGGtibles - Spaar ze allemaal!

De verzameling

De verzameling bestaat uit 13 verschillende families die je compleet kunt maken. Bij ons kwamen uit de eitjes:
– een schattig leeuwtje uit de Savannah-familie
– een heel lief aapje uit de Jungle-familie

De Hatchimals CollEGGitbles zijn te koop in een verpakking met één ei (3,99 euro), 2 eieren en een nest (6,99 euro) en 4 eieren met een bonus (12,99 euro).

Naast alle families zijn er ook vier limited editions Hatchimals beschikbaar! Deze zijn zeer zeldzaam en dus moeilijk te vinden!

Hatchimals CollEGGtibles - Spaar ze allemaal!

Leuk

Kinderen houden van broeden, verzorgen en verzamelen. Die combinatie is dus altijd leuk. Of je de verzameling ooit compleet gaat krijgen, vraag ik me af, want dat is nog een behoorlijke kostbare hobby. Maar daar gaat het ook eigenlijk niet om. De fun zit natuurlijk in het broeden en de spanning wat er in het ei zit.
Het zijn leuke, kleine cadeautjes die je kunt geven voor een bepaalde prestatie, gebeurtenis, of straks weer in de schoen…!

Kinderen kunnen van het uitbroeden een ‘unboxfilmpje’ maken, of in dit geval een ‘uitbroedfilmpje’ en via Youtube delen met vriendjes en vriendinnetjes.

Specificaties Hatchimals CollEGGtibles

Titel Hatchimals CollEGGtibles 4-pack
Uitgeverij Spinmaster
Prijs 12,99 euro
EAN 0778988603345
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke productbesprekingen
Blogs over speelgoed van Spinmaster

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Hatchimals CollEGGtibles - Spaar ze allemaal!

Kijk ook naar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *