Gratis Gezond Gewicht-programma voor Zilveren Kruis-verzekerden

Gratis gezond gewicht-programma voor Zilveren Kruis-verzekerden

Bijna zijn we aan het einde van dit vreemde jaar. Een jaar waarin we veel meer thuiszitten dan anders. Een jaar waarin we veel minder konden sporten op sommige momenten. Een jaar waarin we uit frustratie misschien nog wel vaker naar de koektrommel grepen dan anders. En dus ook een jaar waarin de kilo’s er bij veel mensen spontaan aan leken te vliegen. Dat is natuurlijk geen wenselijke situatie. Zilveren Kruis begrijpt dit heel goed en komt daarom voor zijn cliënten met een heel bijzondere campagne! Zilveren Kruis-verzekerden ontvangen gratis het gezond gewicht-programma Happy Weight. Dat is natuurlijk voor iedereen die bij het Zilveren Kruis verzekerd is, heel goed nieuws!

Ben je nog niet verzekerd bij het Zilveren Kruis? Dan is dit misschien een goed moment om over te stappen, zodat jij in het nieuwe jaar aan je gezondheid kunt gaan werken. Want mensen met een zeer ernstig overgewicht lopen nog meer risico bij het krijgen van Corona. Benieuwd naar Happy Weight? Lees dan snel verder!

Wat is Happy Weight?

Happy Weigth is een cursusinstituut. Hier worden cursussen gemaakt die gericht zijn op het aanleren van een gezond eet- en leefpatroon. Hierdoor zal ook je gewicht gezond worden én blijven. Het programma is ontwikkeld door diverse Nederlandse deskundigen op dit gebied. Je kunt hierbij denken aan huisartsen, bewegingswetenschappers en uiteraard diëtisten. Je gaat met dit programma thuis aan de slag en krijgt daarnaast online ondersteuning. Het complete pakket is op dit moment 115 euro (normaal 146 euro). Je betaalt dit 1 keer. Nog beter: Zilveren Kruis-verzekerden ontvangen gratis het gezond gewicht-programma Happy Weight. Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis en heb je een aanvullend pakket van 2 of meer sterren, dan krijg je het hele bedrag vergoed, zonder eigen risico!

lijn groen oudersenzo
Gratis gezond gewicht-programma voor Zilveren Kruis-verzekerden
lijn groen oudersenzo

Wat krijg je allemaal met het Happy Weight programma?

Het Happy Weight-pakket is een heel compleet programma, welke de richtlijnen van het Voedingscentrum en de Nederlandse Gezondheidsraad volgt. Het programma bestaat uit:

  • vijftien informatieve les-/weekdelen
  • praktische voedingskeuzelijst
  • beweegplannen naar keuze
  • huiswerktoetsen

Ook krijg je er nog extra’s bij, zoals:

  • dopper-drinkfles
  • stappenteller met 3d-sensor
  • inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar)
  • praktische taillemeter
lijn groen oudersenzo
Gratis gezond gewicht-programma voor Zilveren Kruis-verzekerden
lijn groen oudersenzo

Geen dieet, maar wel afvallen?

Precies, Happy Weight is eigenlijk geen dieet te noemen. Het is vooral gebaseerd op het aanleren van een gezonde levensstijl, waarbij voeding en bewegen centraal staat. Dat is voor iedereen goed te doen en dus ook aan te passen aan bijvoorbeeld bepaalde allergieën of dat je vegetarisch wilt eten. Daarnaast kan je het programma dus aanschaffen en er met het hele gezin plezier van hebben. Hoe simpel wil je het hebben? Maak van 2021 het jaar dat je eindelijk van die kilo’s afkomt die je in de weg zitten!

Goede voornemens

Nu zijn goede voornemens natuurlijk leuk, maar hoe ga je zoiets volhouden? En hoe hou je het gezond? Het is allang bekend dat veel diëten niet alleen moeilijk vol te houden zijn, maar ook nog eens zorgen voor een jojo-effect. Je kunt jezelf veel beter gaan aanleren om gewoon gezond te eten en te bewegen. En een beetje hulp hierbij is zeker geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat je het beter vol kunt houden én dat je leert de juiste keuzes te maken. De kans is groot dat Happy Weight je hierbij goed kan helpen.

lijn groen oudersenzo
Tienermoeder van zestien
lijn groen oudersenzo

Maak van 2021 jouw jaar!

Beweeg jij meer, dan zien de kids dat en groeien op met het beeld dat bewegen er helemaal bij hoort (om maar een voorbeeld te noemen) en dan hebben we het nog niet eens over de slechte gewoonten die ze ook overnemen. Duik jij steeds in de snoeppot? Tja, dan kan je eigenlijk helemaal niet anders verwachten dan dat je kinderen ook van die zoetekauwen zijn! Geef dus al van jongs af aan het goede voorbeeld. Een slechte gewoonte afleren is nu eenmaal veel moeilijker dan een goede gewoonte aanleren…

Wat is er heerlijker dan je lekker in je vel te voelen? Om minder gezondheidsrisico’s te lopen en meer fut te hebben in dingen ondernemen? Om niet allerlei rare dingen te moeten doen om af te vallen, maar gewoon een gezond leefpatroon te volgen? Door je een ander leefpatroon aan te leren, heb je alleen maar voordelen. Dus waarom zou je het niet doen? Ga alleen of samen aan de slag. En laten we eerlijk zijn: een gezond leefpatroon is ook voor de kinderen alleen maar beter. Niet alleen met wat er op tafel komt, maar ook omdat ze jou nu eenmaal imiteren.

liefs Wil

Meer informatie

3 Gouden tips gezonde voeding
Gezonde voeding, de do’s & donts
Fit voor de zomer

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
© foto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *