DIY Soap voor een Happy Halloween

OMG! Wat ruikt dit lekker! Sorry, dat moest er even uit. Door een combinatie van heerlijke geuren is het mengen van alle ingrediënten al een feestje op zich. In mijn kamer hangt nu een heerlijke geur van kokos, sinaasappel en koffie. Deze ingrediënten, samen met nog een paar heerlijke producten, vind je terug in de nieuwe scrub van DIY Soap: Pumpkin Spice Coffee Scrub.

DIY Soap voor een Happy Halloween

DIY Soap – Pumpkin Spice Coffee Scrub

Speciaal voor de gure herfstdagen en het naderende Halloweenfeest komt DIY Soap met een overheerlijke Pumpkin Spice Coffee Scrub. De scrub bestaat uit verschillende ingrediënten die je nog zelf moet mengen. Zo zie je gelijk dat er alleen maar natuurlijke producten in je scrub zijn verwerkt. En het mengen? Dat is echt geen straf. De heerlijke geuren mengen zich in je neus tot pure verwennerij. Het ruikt zo lekker dat ik er bijna een hap van zou willen nemen.

Pompoen

Doorgaans worden met Halloween pompoenen uitgehold tot Jack-‘o-Lanterns, maar een pompoen is natuurlijk veel meer dan de basis voor een lantaarn. Ze zijn heerlijk om te eten, bijvoorbeeld als soep, maar je kunt er ook een goede scrub van maken! En dat heeft DIY Soap gedaan.

Kruidige scrub

De scrub zit vol koffie, herfstige specerijen en een vleugje sinaasappel. Alles gemengd in biologische kokosolie. Je kunt de scrub 1x per week gebruiken en het is geschikt voor de normale huid. Suiker en koffie werken als een natuurlijke exfoliant terwijl de koffie tegelijkertijd helpt om de huid te verstevigen en cellulitis tegen te gaan.

Nigella olie

De Nigella olie is gemaakt van koudgeperst zwart komijnzaad. Je kunt de olie gebruiken als dagelijkse gezichts- en lichaamsverzorging, maar de olie is ook goed geschikt als serum in het haar. De olie geeft een hydraterende boost om huidcellen te vernieuwen en te voeden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een paar druppeltjes toe te voegen aan je gezichtsmasker of nachtcrème.
Na gebruik van de olie voelt je gezicht heerlijk zacht aan.

De olie is geschikt voor de droge, gevoelige of of geïrriteerde huid.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat we producten bespreken van DIY Soap. Al eerder staken we onze enthousiasme niet onder stoelen of banken. Het concept om zelf de (natuurlijke) ingrediënten te mengen spreekt ons erg aan. Je ziet wat er in het verzorgingsproduct zit en alle ingrediënten zijn biologisch.
In de Soap Store kun je naast de kant-en-klare pakketten ook losse ingrediënten kopen, zodat je ter plekke je eigen scrub of bodycream kunt samenstellen. Je kunt zelfs je lege weckpotjes meenemen, zodat je ze kunt hergebruiken. Wil je meer over de samenstelling van de verzorgingsproducten weten? Je kunt er ook een workshop volgen!

Nieuwsgierig naar de producten van DIY Soap? Surf eens naar www.diysoap.nl

liefs Marion

Meer informatie

Waarom is het gouden ei van Tonymoly zo’n succes?
Feestelijke make-up nodig? Hier kun je voor kiezen!
Dagcrème van Olaz – Speciaal voor het najaar

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *