Voor de kleine diva: Nail Polish Maker

Het merk Num Noms is je vast niet onbekend. Bij de kids zijn ze vooral bekend om hun snoezigheid en lekkere zoete geuren. Num Noms komt nu met een heuse Nail Polish Maker! En ook deze nagellakfabriek ziet er weer super snoezig uit. Het liefst waren we hier natuurlijk zelf mee aan de slag gegaan, maar helaas. We vallen niet meer binnen de doelgroep. Maar wat had ik dit als jong meisje leuk gevonden! We vonden echter Neline weer bereid om voor ons de Nail Polish Maker te gaan testen.

Num Noms Nail Polish Maker

Meng je eigen nagellak

Met de Nail Polis Maker kun je je eigen nagellakjes mengen! Er zijn diverse kleurige en geurige combinaties mogelijk. En eigenlijk kan er niks mis gaan, want er komt altijd wel een leuk kleurtje uit. Dus succes verzekerd. En wat ruiken de lakjes lekker! Je zou bijna de nagellak weer van je nagels likken.

Geurige kleurtjes

Je kunt kiezen uit de geuren/kleuren: aardbeien, bosbessen en banaan. En die kun je onderling weer mengen tot zoet geurende combinaties. meng ze desnoods alle drie door elkaar, tot een trio van aardbeien, bosbessen en bananen. Een vleugje glitters erbij en je hebt een prachtige nieuwe lak!

Onderdelen

De Num Noms – Nail Polish Maker bevat alles wat je nodig hebt:

glitters, 3 nagellakpotjes, 3 basiskleuren, 1 basislak, plaknagels, nagelstickers, 2 vingerkrukjes en een geurige Num (Heavelny Froyo). Je kunt dus gelijk aan de slag!

Uittesten

Het moest natuurlijk weer uitgebreid getest worden. Gelukkig vonden we Neline weer bereid om dit voor ons te gaan doen. En hoe ze dat doet, verdient volgens ons weer een hele, dikke, vette duim omhoog!

Specificaties Num Noms – Nail Polish Maker

TitelNum Noms – Nail Polish Maker
MerkNum Noms
EAN0035051547013
liefs Marion

Meer informatie

Glam Goo Deluxe Pack
Glam Goo Confetti pack, voor slijmerig speelplezier!
Oudersenzo probeert allerlei soorten slijm uit

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *