Dagcrème van Olaz – Speciaal voor het najaar

Dagcrème van Olaz - Speciaal voor het najaar

In deze gure dagen, wanneer de sneeuw vrolijk naar beneden dwarrelt, is een goede huidverzorging misschien nog wel het meest belangrijk. Je huid heeft het zwaar. De verwarming binnen droogt je huid uit en de kou buiten doet daar nog eens een schepje bovenop. Een goede dagcrème is dus geen overbodige luxe. Misschien wel deze dagcrème van Olaz.

Dagcrème Olaz Total Effects 7in1

Het is een mondvol maar het meest belangrijke is, hoe voelt de crème op de huid? Hoe blijft de make up zitten en wat doet de crème voor je huid? Stuk voor stuk geen onbelangrijke vragen bij een dagcrème. Want de verpakking mag er nog zo mooi en luxe uitzien, uiteindelijk gaat het om de werking.

En de werking is goed. De crème wordt snel door de huid opgenomen en geeft een verfrissend gevoel, net alsof de crème je huid laat ontwaken. Dit voelt erg prettig en ook daarna merk je aan de huid dat hij goed verzorgd is. Hij trekt niet en voelt niet droog aan, maar ook niet te vettig.

Bescherming

De crème doet ook dingen die je niet gelijk ziet of merkt, zoals je huid beschermen tegen UV-A stralen, door de aanwezige SPF 15. Niet onbelangrijk want ook al dwarrelen er nu misschien sneeuwvlokken uit de lucht, in de herfst of winter kan er net zo goed een heerlijk zonnetje schijnen.

lijn groen oudersenzo
Dagcrème van Olaz - Speciaal voor het najaar

Alle huidtypes

Deze dagcrème is geschikt voor alle huidtypes. De crème heeft een handig pompje waardoor je niet steeds met je vingers in het potje hoeft. Zo blijft alles hygiënisch en schoon. Want je kunt nog zo goed vooraf je handen wassen, je brengt er toch altijd bacteriën in. Met een pompje wordt dit voorkomen.

Mooi

Deze dagcrème werkt niet alleen heel prettig en goed, hij ziet er ook nog eens heel luxe uit. Net alsof je een cadeautje uitpakt. En eigenlijk is dat het ook, een mooie cadeautje aan jezelf. En dan ook nog eens voor een redelijke prijs.

Product van het jaar

Door de Nederlandse consumenten is dit product gekozen tot Product van het jaar 2017.

liefs Marion

Meer informatie

Kruidvat maskers, voor een goede huidverzorging
Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!
Seconde handcrème van Kneipp, voor zachte verzorgde handen
Waarom is het gouden ei van Tonymoly zo’n succes?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *