Waarom is het gouden ei van Tonymoly zo’n succes?

Waarom is het gouden ei van Tonymoly zo'n succes?

Ook al is het nog lang geen Pasen, we gaan het toch over eieren hebben. En in dit geval gaan we het zelfs over gouden eieren hebben. De Tonymoly Egg Pore was al een groot succes in de rest van de wereld, maar is inmiddels ook verkrijgbaar in Nederland! We gaan vandaag twee producten uit deze lijn bespreken:

Nose pack package (5,99 euro)
Egg Sily smooth balm (16,99 euro)

Waarom zo’n succes?

Wij waren natuurlijk razend benieuwd waarom dit product zo’n wereldwijd succes is, echter na gebruik kunnen we inmiddels zeggen: Iedereen die stralend aan het Kerstdiner wil zitten, opgelet, want met deze twee producten kan je huid er nog mooier uit zien! Wij snappen het succes wel.

Nose pack package

we beginnen met de neus. In de verpakking vinden we 7 zakjes en in deze zakjes zitten strips voor je neus. Deze strips zijn bedoeld om oneffenheden zoals mee-eters) op je neus te verwijderen. De strips plakken niet alleen, ze zijn ook verrijkt met eigeel dat je huid voorziet van proteïnen. Om je huid daarnaast te verzachten, is er poeder van de eierschaal toegevoegd. Daar zie je verder helemaal niks van, maar je merkt dit wel na gebruik van de strip aan je huid.

lijn groen oudersenzo
Waarom is het gouden ei van Tonymoly zo'n succes?

Hoe werkt het?

Maak de neus vochtig en plak de strip op de neus. Even goed aandrukken, zodat de strip goed blijft plakken.
Laat de strip zo’n 10 à 15 minuten zitten en trek hem er dan vanaf. Je neus voelt als herboren en alle smerigheid is verdwenen. Een heerlijk gevoel met een zichtbaar resultaat. Opgeruimd staat netjes!

Egg Pore silky smooth balm

Het gouden ei heeft natuurlijk een prachtige uitstraling, het ei mag zonder meer gezien worden. Maar hoe mooi het ei ons ook toe glanst, het gaat natuurlijk om de inhoud. Voor een optimale verzorging zijn er drie verschillende eieren.

1) Pore blackhead steam balm (hydrateert en reinigt de huid, als een soort stoombad)
2) Pore tightening cooling pack (verzorgt en reinigt de huid, als een soort masker)
3) Pore silky smooth balm (het gouden ei voor een mooie egale basis onder de make-up)

Hoe werkt het?

Dit gouden ei breng je aan voor de make up. Het maakt de huid satijnzacht waardoor je make-up extra mooi en goed blijft zitten. Selenium- en kamille extract zorgen ervoor dat poriën minder zichtbaar zijn en EGF (Epidermal Growth Factors) zorgt dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger wordt.

De balsem voelt super zacht aan en vormt een mooie laag voor het aanbrengen van make-up. Met deze balsem ziet je huid er egaler en dus stralender uit! Hij ruikt bovendien ook nog eens heerlijk.

Tonymoly

Tonymoly is in 2006 opgericht in Seoul, Zuid-Korea. De producten staan bekend om de stijlvolle en unieke verpakkingen. Tonymoly is inmiddels in 52 landen verkrijgbaar, waaronder nu ook in Nederland.

liefs Marion

Meer informatie

Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!
Seconde handcrème van Kneipp, voor zachte verzorgde handen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *