Seconde handcrème van Kneipp, voor zachte verzorgde handen

Seconde handcrème van Kneipp, voor zachte verzorgde handen

In de winterperiode is het geen overbodige luxe je huid extra verzorging te geven. Je gezicht zal je niet zo snel vergeten en je body waarschijnlijk ook niet, maar je handen is misschien een ander verhaal. Je handen worden vaak blootgesteld aan gure wind, regen, sneeuw en kou. Daar mag je dus wel extra lief voor zijn. Vandaag probeerden wij daarom de Seconde handcrème van Kneipp. Een handcrème én nagelriemverzorging in één, met de geur van abrikozen.

Zacht

Pas wanneer ik de handcrème op mijn handen smeer, merk ik hoezeer mijn handen hier behoefte aan hadden. De crème trekt in no time mijn huid in. Dat is fijn, want dan blijf ik niet nog een tijd met plakhanden lopen. De lage temperatuur buiten en de kunstmatige verwarming binnen, hebben er voor gezorgd dat mijn handen enorm zijn uitgedroogd.

In de crème zitten natuurlijke ingrediënten zoals voedende oliën, abrikozenmelkextract en marulaolie. De crème ruikt fris en aangenaam, vooral door de zachte geur van abrikozen. Fijn dat de handcrème ook mijn nagelriemen verzorgt. Tenslotte vormen zij de basis van mooie, gezonde nagels. En ik hou van mooie, lange nagels.

lijn groen oudersenzo
Seconde handcrème van Kneipp, voor zachte verzorgde handen

Kneipp

De handcrème van Kneipp is zeker niet het eerste product wat ik van dit merk gebruik. Regelmatig gebruik ik de massageolie en badolie van Kneipp. De handcrème is te koop voor 6,49 euro voor een verpakking van 75ml, gewoon bij de drogist.

liefs Marion

Meer informatie

Kneipp methode: Blote voeten in de sneeuw (Werken aan je immuunsysteem)
Kruidvat maskers, voor een goede huidverzorging
Nieuw: Deze lijn van Douglas staat garant voor heerlijke verwenmomenten!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *