Chocolade in de brievenbus? Zelfs bij tropische temperaturen goed mogelijk!

Chocolade in de brievenbus? Zelfs bij tropische temperaturen goed mogelijk!

Je wilt iemand verrassen omdat hij geslaagd is, jarig is of gewoon zomaar? Maar heb je even geen idee wát je dan kunt opsturen? Wat dacht je van chocolade?! Wie lust dat nou niet? Kies je dan ook nog voor chocolade van kwaliteit, dan zit je zeker goed.

Chocolade laten bezorgen

Stel, je nichtje is geslaagd, maar woont niet dichtbij. Toch wil je haar feliciteren en verrassen met iets lekkers. Natuurlijk kan je online op veel plekken dan een cadeautje vinden om te laten bezorgen. Of je wilt iemand even een hart onder de riem steken en met een lekker gebaar laten merken dat je aan hem of haar denkt. Ook dan is online iets lekker opsturen een prima optie. Maar iets versturen met kwaliteit maakt het allemaal toch net mooier. Gaat het dan ook nog om iets lekkers, dan kan dit in smaakbeleving nou juist nét het verschil maken.

Kies je voor chocolade van chocoladebezorgd dan heb je te maken met handgemaakte chocolade. Je kunt je eigen assortiment samenstellen en zo maak je van je cadeautje iets heel persoonlijks. Daar val je nog eens extra mee op! Ook fijn, je kunt hier een chocolade cadeau bestellen en vandaag versturen. Kom je er opeens achter dat je iemand vergeten bent te feliciteren, dan heb je het op deze manier snel en lekker goed gemaakt! O ja, je kunt ook prima een eigen huisgenoot zo verrassen! Dat je hem of haar iets toestuurt maakt het tot een heel andere beleving dan dat je het zo even in zijn of haar handen duwt…én je hebt een ontzettend leuk pakje wat toch anders is dan gewoon een doosje chocolade uit de supermarkt. En dan hebben we het nog niet eens over de kwaliteit van de chocola!

lijn groen oudersenzo
Chocolade in de brievenbus? Zelfs bij tropische temperaturen goed mogelijk!

Wat kies je?

Goed, de keuze is gemaakt: het wordt chocolade. Maar hoe weet je nu ooit wat voor chocolade je moet kiezen? Smaken verschillen natuurlijk. Heb je echt geen idee, dan kan je toch gewoon je eigen ideeën volgen. Laat je anders eerst eens leiden door de aanleiding van je cadeautje. Voor standaard festiviteiten zijn vaak al speciale verpakkingen te vinden. Zo zijn er vaak wel categorieën te vinden als:

  • Geboorte/zwanger
  • Verjaardag
  • Geslaagd
  • Huwelijk
  • Bedankjes
  • Beterschap/sterkte
  • Nieuwe woning
  • Liefde
  • Succes

Soms vind je nog unieke categorieën als ‘sorry’. Dan kom je pakjes tegen in de vorm van hartjes of met een lieve tekst op de verpakking. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo’n lekker chocoladehart, welke je eigenlijk voor iedere gelegenheid kan gebruiken. Dan blijft alleen de vraag nog staan voor welke smaak je dan moet gaan. Je zou op safe kunnen spelen en enkel voor de standaard smaak ‘melkchocolade’ kunnen gaan. Of kies juist voor een product waarbij je een mix kunt maken van verschillende smaken. Met lekkere bonbons, bijvoorbeeld. Dan zit er vast wel het één en ander bij wat de jarige (bijvoorbeeld) lust en de andere stukjes kan hij of zij dan gezellig delen.

lijn groen oudersenzo
Chocolade in de brievenbus? Zelfs bij tropische temperaturen goed mogelijk!

Tip: let op allergieën

Is het jou bekend dat de geslaagde of jarige een allergie heeft? Hou hier dan rekening mee! Als het goed is kan je bij de productinformatie alles vinden over de ingrediënten en worden de allergenen vermeld. Zo niet, dan zou je dit beter eerst even kunnen navragen. Het is toch jammer als je goed bedoeld een cadeautje verzendt en de ontvanger kan er niks mee. Of erger nog: wordt er ziek van! Gelukkig stopt Chocoladebezorgd bij iedere doos bonbons een smakenboekje toe. Hierin staan alle smaken vermeld plus de bijbehorende allergenen. Zo kun je vooraf precies zien, wat je in je mond gaat stoppen!

Met een lieve tekst

Je pakje wordt natuurlijk nog persoonlijker als er niet alleen chocolade in je geschenkje zit, maar er ook nog een tekst bij te vinden is. Je kunt kiezen voor een leuke opmerking op de verpakking zelf. Misschien kan je een boodschap toevoegen. Bij veel online shops werkt dit wel zo. In ieder geval bij chocoladebezorgd.

Koel versturen

Natuurlijk is chocolade versturen 1 ding, maar chocolade versturen als het warm is kan nog spannend zijn. Ook daar hebben ze aan gedacht. Gaat het warmer worden dan 25 graden, dan raden zij je aan de chocolade gekoeld te versturen. Kies je hiervoor, dan zal de chocolade verstuurd worden in koelverpakking. Dus ook met tropische temperaturen kan je toch gebruik maken van dit soort geschenken. Gekoeld chocola versturen betekent dat je cadeau meer verpakking nodig heeft, maar ook dat is geen probleem, want die extra verpakking kan je recyclen of gewoon opnieuw gebruiken.

liefs Wil

Meer informatie

Als een cadeau je niet bevalt: wat doe je er dan mee?
Op zoek naar duurzame kraamcadeau? Dit zijn de allerleukste!
De leukste cadeautjes komen gewoon via de brievenbus!
De origineelste cadeautjes voor opa en oma

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *