De leukste cadeautjes komen gewoon via de brievenbus!

Met de decembermaand voor de deur ben je misschien naarstig op zoek naar cadeautjes. Maar wat doe je nu als je iemand graag iets geven wil, alleen kan je niet live bij de ander zijn? Inderdaad, dan stuur je gewoon een pakje op! Lang leve internet: je hoeft er zelfs je deur niet voor uit! Kies je voor een pakje die door de brievenbus kan, dan kan dit altijd afgeleverd worden. Ook als de ander niet thuis is! En dat kan uiteraard ook als er iemand ver bij je vandaan woont en jarig is, als jij op vakantie bent als iemand jarig is en…nou ja…vul zelf maar in! Wat stuur jij naar de gelukkige?

Brievenbuspost

Je zit inderdaad even met de afmetingen als je iets naar de ander wilt sturen. Maar dat hoeft het probleem niet te zijn. Een lekker plat doosje chocolade past al snel (of van die lekkere repen), een DVD gaat ook prima of wat dacht je van een niet te dik boek of een cadeaubon? Goed, en de romanticus in mij vindt dat een lange, handgeschreven brief de ander zeker zal waarderen! Zeker als je elkaar al heel lang niet gezien of gesproken hebt. En bij die brief? Daar stop je dan nog gewoon iets lekkers bij…

Wat kan je versturen als brievenbuspost?

Veel…maar goed, ter inspiratie nog een extra rijtje:

 • Chocola
 • Boekje
 • Puzzelboekjes voor de puzzelfanaat
 • Film op DVD
 • CD
 • Computerspellen
 • Zaadjes
 • Puzzels in speciale doosjes
 • Droogbloemen in een klein formaat doosje
 • Geld
lijn groen oudersenzo
De leukste cadeautjes komen gewoon via de brievenbus!

Geld versturen als post???

Nu zijn er van die mensen die je van alles gunt, maar die zelf niet weten wat ze willen hebben. Wat doe je dan? Normaal gesproken zal je geld geven, maar om nou geld in een envelopje te stoppen is ook zo wat. En het geeft gewoon helemaal niet leuk. Daarbij kan iedereen er mee aan de haal gaan. Geen paniek, dan komt Cheqi om de hoek kijken! Je kiest een leuke kaart in de APP, je bepaalt voor hoeveel je geven wilt en je kunt er ook nog een persoonlijke tekst bij schrijven! Hoe makkelijk wil je het hebben.

Hoe werkt Cheqi?

Eigenlijk is het heel simpel hoe Cheqi werkt. Je kunt gebruik maken van Cheqi via de app in de App Store of via Google Play. Het is een cadeau app waarbij je het geldbedrag bepaalt, een kaart en een cadeau toevoegt en dus een eigen tekst kan opschrijven. Het geld wordt veilig overgemaakt via iDEAL en zal worden weggezet tot de ontvanger het bedrag via de QR-code ophaalt. De ontvanger moet zich eerst identificeren als het voor hem de eerste keer is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat een ander ermee aan de haal gaat. Doet de ontvanger niks met de Cheqi en blijft het geld dus daar staan, dan wordt het bedrag uiteindelijk weer naar jou teruggestort. Lekker veilig dus!

Wanneer is geld sturen leuk?

Geld sturen kan om heel veel redenen leuk zijn. Maar een cadeautje ook… Beide in enen maakt het dus nog veel leuker! In bovenstaand stukje staan al een aantal voorbeelden, maar we noemen er even een aantal op in een overzichtelijk rijtje:

 • Als je om de één of andere reden niet op de verjaardag aanwezig kunt zijn
 • Als iemand op zichzelf gaat wonen en dus wel wat geld kan gebruiken
 • Om iemand te bedanken
 • Om zomaar even iemand te verrassen
 • Als iemand nog geld van je krijgt en je er een extra cadeautje bij wilt doen (en het veilig wilt versturen)
 • Voor de spaarrekening van de baby, als kraamcadeautje
 • Voor je personeel als kerstgeschenk/eindejaarsgeschenk

Feestdagen op komst

Nu de feestdagen op komst zijn heeft Cheqi ook nog eens een extra leuke actie. Tijdens de feestdagen betaal je geen verzendkosten voor de kaarten! Dat is toch maar weer mooi meegenomen. Kies een mooie themakaart uit en een bijpassend cadeau en jouw kerstgeschenk is helemaal oké!

Meer weten over Cheqi?

Reviews vertellen veel en zo kom je ook het één en ander te weten over Cheqi. Heb jij al gebruik gemaakt van Cheqi? Dan help je anderen door ook jouw review achter te laten! Daarnaast kan je natuurlijk Cheqi volgen via Instagram.

liefs Wil

Meer informatie

Als een cadeau je niet bevalt: wat doe je er dan mee?
Chocolade in de brievenbus? Zelfs bij tropische temperaturen goed mogelijk!
Welke kersverse moeder wordt nou niet blij van deze kraamcadeaus?!
De origineelste cadeautjes voor opa en oma

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Cheqi.nl

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *