Zebra tas, de schooltas die iedereen wel wil

Zebratassen, de schooltas die iedereen wel wil!

Soms duikt er een merk op dat echt begrijpt wat kinderen willen. Zebra is zo’n merk dat naast prachtige tassen voor volwassenen, ook de kinderen op hun wenken bedient. Hoe? Dat laten we zien. 

De collectie Zebra tassen voor kinderen bestaat vooral uit de Zebra rugzak. Laten we beginnen met die voor meisjes. Zwoele lichte frisse kleuren voeren de boventoon zoals roze en lichtgroen. Het thema is dieren. Bijvoorbeeld de unicorn. Die staat prominent en heel vaak op zo’n zebra rugzak afgebeeld. 

De jongenstassen zijn voorzien van diepere kleuren zoals bruin, donkergroen en zwart. Deze zijn ook in een legerprint en in een uitvoering waarbij felgekleurde strepen op de Zebra rugzak staan. Die worden een hit. Vooral als er aan de rits ook nog sleutelhangers zijn bevestigd. Daar vallen kinderen als een blok voor. 

Veel aandacht voor vormgeving van Zebra tas

Tot zover de prints. Nu de vorm. Deze Zebra tas is net niet te groot en net niet te klein. Er past veel in en toch wordt de tas nooit te zwaar. Een kinderrug is immers kwetsbaar. Als je weet dat ergotherapeuten ervoor pleiten dat een kinderrugzak met inhoud nooit zwaarder mag zijn dan tien procent van het lichaamsgewicht van het kind, dan begrijp je dat hiervoor gewaakt moet worden. Bovendien hebben deze rugzakken stevige banden waardoor die, ook al is deze wat zwaar, nooit in de schouders snijden. 

lijn groen oudersenzo
Zebratassen - Leuke rugtassen voor de kids
lijn groen oudersenzo

Zebra rugzak dient vooral als schooltas en sporttas

Naast print en vorm, speelt de functie een belangrijke rol. Deze kinderrugzak zal vooral als schooltas worden ingezet, en ze zijn natuurlijk als sporttas ook geschikt. Voor naar de voetbal, judo of zwemles. Het kan allemaal. 

Zebra heeft speciale zwemtassen voor kinderen

Zebra heeft overigens ook speciale zwemtassen, die met een koortje sluiten. Heel mooie tasjes waar zwembroek, badpak en handdoek prima in opgeborgen kunnen worden. Handig, want menig ouder weet dat de ‘gewone rugzak’ soms nog nat is (zijn de spullen er al uit?) na een zwemles. En dan moeten de boeken er weer in. Kies dan liever voor zo’n Zebra zwemtas. Ze zijn gemaakt van een dikke kwaliteit nylon en zijn waterdicht. Een hele geruststelling. Voor de meisjes zijn ze erin roze met hartjes en dolfijnen erop. Voor de jongens staan er onder meer dino’s en auto’s op afgebeeld

liefs Marion

Meer informatie

Voor het eerst naar de basisschool: Vergeet deze spullen niet!
5 hacks om nooit meer spullen kwijt te raken op de basisschool
De leukste schoolagenda’s voor de kids
Schoolspullen – Wat heb je nodig?
De middelbare school, wat is er anders?
Help! Mijn kind moet naar het VMBO
Begeleiding van je kind bij studiekeuze
Voorbereiding op de brugklas

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#ad Deze blog wordt je aangeboden door thebagstore.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *