Gratis winactie: Tickets voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland!

Wie kent het sprookje van Sneeuwwitje nou niet. Het spreekt tot ieders verbeelding. Het verhaal van de knappe prinses – met haar zwarte haren (als ebbenhout) en haar rode lippen als bloed – die moet worden doodgeschoten. Uit jaloezie, omdat haar stiefmoeder niet aan haar schoonheid kan tippen. De jager die het niet over zijn hart kan verkrijgen; haar niet doodt maar Sneeuwwitje het bos in stuurt. Het bos waar de zeven dwergen wonen… Het sprookje is door Studio 100 in een muzikaal jasje gestoken en zal vanaf 2 juli gedurende de hele zomer exclusief te zien zijn in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Extra leuk, de tickets voor deze sprookjesmusical geven gelijk toegang tot heel Plopsaland! Lees dus snel verder om te ontdekken hoe je kans kunt maken.

Gratis winactie: Tickets voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland!

Sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland

De rol van lakei zal vertolkt worden door Manu Van Acker die hiermee zijn musicaldebuut maakt. De zeven dwergen zullen gespeeld worden door Edwin Alofs, Andy Herd, Kyle Herd, Sharon van Lieshout, Paul Monaghan, Erwan Seyeux en Terrence Weijnschenk. De titelrol zal worden gespeeld door Ianthe Tavernier met Michiel De Meyer aan haar zijde als prins. De rol van de boze koningin zal afwisselend ingevuld worden door Karen Damen en Ruth Beeckmans. Sneeuwwitje belooft een buitengewone reis te worden voor het hele gezin, gevuld met magie, muziek en onvergetelijke momenten!

Gert Verhulst: “We brengen het tijdloze sprookje Sneeuwwitje tot leven met een cast die even betoverend is als het verhaal zelf. We nodigen jong en oud uit om deze zomer in Plopsaland De Panne de magie, muziek, en onvergetelijke momenten samen met ons te beleven.”

En jij kunt dus kans maken op tickets voor deze magische show!

Gratis winactie: Tickets voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland!

Wat verloten we?

We gaan twee keer vier tickets verloten voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in het theater van Plopsaland te Panne. De tickets geven direct toegang tot het park, zodat jullie er een onvergetelijke dag van kunnen maken!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘SNEEUWWITJE’. Vergeet je ook niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 10 juli 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

Babyarmbandje met naam

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

2 reacties

  • Hetty Oosterveen

    Heel graag maak ik mijn kids hier gelukkig mee!

  • O wat gaaf! In elk vriendenboekje van mijn dochters staat bij “later wordt ik:” ” de nieuwe K3👩🏻‍🎤👩🏼‍🎤👩‍🎤 en Mega Mindy🦸‍♀️. Dat zegt ook wel genoeg hahaha🤗. Mijn zoontje vind Maja de Bij geweldig, en stiekem ben ik zelf (34 jaar) nog steeds gek op de avonturen van Kabouter Plop🤭.

    Sneeuwwitje doet mij altijd aan mijn kleine broertje denken. Hij heeft toen hij klein was per ongeluk over het einde van de videoband, GTST opgenomen. Wanneer Sneeuwwitje van de berg viel, kwam Jeff Alberts met zijn hoofd in beeld🥲. Ontroostbaar was mijn broertje, omdat hij dacht dat Sneeuwwitje nu voor altijd dood was. Hij was rond dezelfde tijd jarig, hij kreeg toen zijn eigen dvd van Sneeuwwitje. Hij was zó ontzettend gelukkig toen hij erachter kwam dat Sneeuwwitje nog wél leefde🤭🤭. Enorm gelukkig was hij toen en ruim 20 jaar later denken we nog met veel plezier aan dit verhaal😂🥰.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *