Gratis winactie: 2x baby armbandje van KAYA Sieraden

We hebben dit keer weer een hele bijzondere winactie! Voor pasgeboren baby’s tot stoere kleuters, dit armbandje laat jouw kindje stralen! Wat dit sieraad extra bijzonder maakt, is dat je het kunt laten personaliseren met de naam of de geboortedatum van jouw kleintje. Dat maakt het niet alleen uniek, maar ook ontzettend schattig! Lees snel verder want we gaan 2 baby armbandjes verloten van sieraden webshop KAYA.

Gratis winactie: 2x baby armbandje van KAYA Sieraden

Van dit armbandje wordt iedereen blij

Dit armbandje is niet alleen prachtig voor je eigen kindje, maar ook het perfecte cadeau om weg te geven. Gaat jouw beste vriendin binnenkort bevallen of wordt de kleine van je broer bijna 1 jaar? Met dit babyarmbandje met naam maak jij iedereen blij.

Het armbandje is verkrijgbaar in diverse maten en je kunt zelf het lettertype kiezen. Ga voor het lieve lettertype om de naam van jouw kleine meisje te laten graveren of kies voor het stoere lettertype voor jouw eigenwijze peuter. Of je nu kiest voor een naam of een speciale datum, wij zorgen ervoor dat het armbandje perfect bij jouw wensen past. In ons atelier in Leiden graveren wij elk armbandje met de hand, met veel liefde en aandacht. Dit zorgt ervoor dat elk armbandje een eigen karakter krijgt, helemaal uniek en persoonlijk.

Laat jouw kindje stralen met dit schattige armbandje dat met veel zorg en liefde is gemaakt. Het perfecte aandenken voor een bijzondere mijlpaal!

Gratis winactie: 2x baby armbandje van KAYA Sieraden

Wat verloten we?

We gaan twee keer een prachtig babyarmbandje met naam verloten. Je kunt kiezen uit zilver of verguld, met of zonder bedeltje. Wil je een liever een datum i.p.v. een naam? Dat is ook mogelijk.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur een mail met je naam en adres naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘KAYA’. Vergeet niet je voorkeur te vermelden (zilver/verguld, naam/datum, met/zonder bedeltje) en vergeet je ook niet aan te melden voor onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 juli 2024 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

4 tickets Musical Sneeuwwitje & toegang Plopsaland

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

#spon: Deze winactie betreft een samenwerking waarbij de producten beschikbaar zijn gesteld.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

3 reacties

  • Superleuke actie, ik maak heel graag kans op een vergulden armbandje zonder bedeltje voor mijn metekindje Noor, 07/10/2023. Zou tof zijn voor haar eerste verjaardag!

  • Wij zijn nog niet in verwachting, maar proberen dat wel sinds kort, de naam hebben we al bedacht, hihi. Ik zou het superleuk vinden om mijn partner te verrassen met een armbandje met de naam van ons toekomstige baby’tje erop, wanneer de zwangerschapstest aangeeft dat het zo ver is 🙂

  • De dochter van mijn vriendin is zwanger en heeft daar heel voor afgezien.
    Ik gun het ze van harte. De baby wordt in februari verwacht en dit zou een zeer mooi cadeau zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *