De lakjes van Sally Hansen, voor prachtige gelakte nagels

De lakjes van Sally Hansen, voor prachtige gelakte nagels

Even snel naar de supermarkt zonder make-up, vind ik vaak niet zo’n probleem, maar als er een nagel is afgebroken of er lelijk uitziet, vind ik dat wel echt vervelend. Ik heb dan toch de neiging om het eerst te herstellen en als daar geen tijd of gelegenheid voor is, er dan maar een pleister overheen te plakken zodat het in ieder geval niet meer zichtbaar is.

Goed verzorgde handen zijn een visitekaartje. Misschien ligt het aan mij, maar ik let altijd op de handen van een ander. Zijn ze verzorgd? Geen rouwranden? Geen afgebrokkelde nagellak? Niet uitgedroogd? Niet vies?

Nagelstyliste

Jarenlang heb ik – om de drie weken – mijn nagels laten doen bij een nagelstyliste. Sinds een jaar of twee doe ik het nu volledig zelf. Nagels lakken is nooit het probleem geweest, maar ik heb – voorheen acryl maar inmiddels – gelnagels. En die handelingen, doe je toch niet zo snel zelf. Althans, ik heb er een paar jaar voor nodig gehad om die stap te maken. Nu ik het inmiddels zelf doe, valt het eigenlijk wel mee. Hoewel het nog steeds wat lastiger is om met mijn linkerhand, mijn rechterhand te verzorgen. Maar het lukt toch steeds weer.

Belangrijk

Ik hou van goede materialen, want daarmee leg je alvast een goede basis voor een mooi eindresultaat. Meestal bestel ik direct bij de groothandel, maar soms maak ik een uitzondering. Belangrijk blijft echter dat het een lak is die snel droogt (want ik heb een haat/liefde verhouding met geduld) en een aantal dagen goed blijft zitten. Het liefst kies ik dus een gellak.

lijn groen oudersenzo
De lakjes van Sally Hansen, voor prachtige gelakte nagels

Nagellak van Sally Hansen

Vandaag testte ik de nagellakjes van Sally Hansen. Ik heb drie flesjes ontvangen. Twee mooie nude kleuren en een topcoat. Het ene flesje heeft een UV-lamp nodig om te drogen, de ander niet. Ik heb uiteraard een UV-lamp, want sommige van mijn gel-producten hebben deze lamp echt nodig. Geen probleem dus om de lakjes uit te testen.
Direct bij het lakken valt het brede kwastje op. Dit werkt prettig, want nu kun je met twee likjes de nagel prachtig lakken. Als je heel smalle nagels hebt, lukt het misschien zelfs wel in één keer. De lak droogt snel. Als ik na 2 minuten mijn handen onder de UV-lamp vandaan haal, is de lak helemaal droog.

Topcoat

Ook de topcoat heeft een soortgelijk kwastje en werkt dus net zo prettig als de lakjes. Grappig te zien hoe op de dopjes (Step 1, Step 2) staat aangegeven in welke volgorde de lakjes gebruikt moeten worden. Zo kun je je niet niet vergissen.

De kleuren van Sally Hansen

Sally Hansen breid haar kleuren nog steeds verder uit. Onlangs werden er weer drie nieuwe kleuren toegevoegd ‘Know-the-espa drille’ (een romige grijstint), ‘One in a Melon’ (lichte koraaltint) en ‘Moss Definitely’ (een zachte moerasgroene kleur). De kleuren zijn helemaal van nu en die namen zijn zo leuk! Ook daaruit blijkt de aandacht voor het product.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Sally Hansen Complete Salon Manicure Streetstyle Collection – adviesverkoopprijs 9,99 euro – staat eind januari 2018 in de hotspot bij de geautoriseerde Sally Hansen verkooppunten.

Over Sally Hansen

Sally Hansen Inc. is een Amerikaans beautymerk, opgericht in 1946 door Sally Hansen. ‘Hard As Nails’ was het eerste Sally Hansen product waar in 1957 een patent voor werd aangevraagd. Vanaf toen werd het merk een begrip. Sally Hansen Complete Salon Manicure™ stond bekend om haar toewijding in het ontwikkelen van innovatieve formules en betaalbare producten voor echte vrouwen.

Het merk focust zich niet alleen op nagels. Naast nagellak verkoopt Sally Hansen ook uiteenlopende beautytools die verdeeld kunnen worden over 5 verschillende categorieën: nagelkleur, nagelbehandeling, zelfbruiner en beauty tools.

liefs Marion

Meer informatie

Bronzing & contouring – Pupa
Maak kennis met de nieuwe make-up producten van Catrice
Inika Organic Make-up: 100% natuurlijk en vegan

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *