L.O.L. Surprise Pearl Surprise

LOL Surprise Pearl Surprise

Er is weer een nieuwe LOL verrassing! Dit keer duiken we onder in de wondere wereld van kleurrijke vissen en prachtige zeemeerminnen. Hoe sprookjesachtig wil je het hebben! In deze grote, zeegroene LOL Surprise parel, zit een zeldzaam popje met accessoires. De oplage is echter beperkt, dus als je er eentje wilt hebben, dan moet je er snel bij zijn!

Prijzig

Deze exclusieve zeeparel, is natuurlijk best een beetje prijzig. Drie keer zoveel als de normale ballen, maar… Er zitten wat extra onderdelen in deze bal, de unboxing is spectaculair én met de box kun je natuurlijke hele leuke dingen doen. Je kunt hem gebruiken als bewaardoos voor verschillende popjes, of als lunchbox voor de middagboterham, of voor je legoblokjes, of je barbiespullen of… Nou verzin het maar. Het is gewoon een hartstikke mooie, handige box.

Verrassing

Ik had bewust niet vooraf gekeken naar de unboxingfilmpjes van anderen, dus ik heb me volledig laten verrassen door deze LOL Surprise ball. Het heet immers niet voor niets ‘Surprise’. En een verrassing werd het ! Kijk je mee?

En wat vond ik er nou van?

Het uitpakken was weer een feestje. Deze bal werkt net weer een beetje anders dan alle andere ballen en eigenlijk ook weer niet. De verrassingen zijn er nog steeds, sterker nog, het zijn er in deze bal nog veel meer. Er zit namelijk niet één compleet poppetje in, maar er zit een poppetjes in, twee outfits, twee paar schoenen, een drinkbeker en een little sister. Dat is dus lekker veel uitpakken!

lijn groen oudersenzo
LOL Surprise Pearl Surprise

Grote bruisende schelp

De prachtige grote schelp laten bruisen is natuurlijk spectaculair. En wat duurt het lang! Een beetje jammer vond ik dat er geen lekker geurtje aan deze bruisschelp zat, want anders had ik hem zeker op laten bruisen terwijl ik zelf in bad zat. Dat nodigt nu niet uit en ik weet eerlijk gezegd ook niet of hij geschikt is voor je huid of dat hij echt alleen bedoeld is om in een bak water te laten bruisen.

Het poppetjes is weer aller schattigst en erg leuk te zien hoe haar tattoos verschijnen als je haar onderdompelt in het koude water.

Specificaties L.O.L. Surprise Pearl Surprise – Style 1

TitelL.O.L. Surprise Pearl Surprise – Style 1
MerkMGA Entertainment
EAN 0035051554622
liefs Marion

Meer informatie

L.O.L. Surprise #Hairgoals makeover
Eye Spy Under Wraps. De nieuwste unboxing sensatie van LOL Surprise
L.O.L.Surprise Eye Spy Biggie Pets Dalmatier

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *