Nerf N-Strike Modulus Regulator, een stoer schietmonster voor buiten!

Nerf N-Strike Modulus Regulator, een stoer schietmonster voor buiten!

Tijdens het jureren voor ‘Speelgoed van het jaar’ was ik deze Nerf N-Strike Modulus Regulator – Blaster al tegen gekomen. Een behoorlijke mondvol voor een blaster, maar het is dan ook niet zomaar een blaster. Tijdens mijn eerste kennismaking zag ik dat deze blaster al snel de aandacht van de aanwezige heren had getrokken. Hij ziet er dan ook uitdagend uit en op dat moment wist ik al dat ik hier ook mijn zoon blij mee zou kunnen maken. Hij is dol op allerlei wapens en zijn kamer ligt vol met lightsabers, zwaarden en waterkanonnen. Maar dus nog geen blaster en zeker nog geen blaster die maar in de buurt van deze Nerf N-Strike Modulus Regulator – Blaster kan komen! Want dit is een Blaster met een hoofdletter B!

Schietmonster

Deze blaster is een stoer schietmonster, wat gemaakt is voor actie, spanning en avontuur. Deze Blaster laat kinderen buiten achter elkaar aanrennen en om er zoveel mogelijk plezier uit te kunnen halen, vergt het ook nog eens een goede oog-handcoördinatie en reactiesnelheid.

Gemotoriseerd

Voor elke missie of ieder gevecht is deze volledig gemotoriseerde Nerf N-Strike Modulus Regulator Blaster geschikt. Door de verschillende accessoires en upgrade sets (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je de blaster volledig naar je eigen inzicht ombouwen, zodat hij precies bij jou en je missies past! Met het complete NERF N-Strike Modulus systeem zijn meer dan 1000 verschillende combinaties mogelijk! Dat is nogal wat!

lijn groen oudersenzo
Nerf N-Strike Modulus Regulator, een stoer schietmonster voor buiten!

Voor de kerst

Natuurlijk had ik graag flitsende foto’s willen maken met mijn zoon in actie. Zeker weten dat hij dit fantastisch gaat vinden, maar dan was de verrassing weg geweest. Deze blaster gaat hij namelijk onder de kerstboom vinden! Ik weet zeker dat hij het geweldig gaat vinden (het is maar goed dat mijn puber totaal niet geïnteresseerd is in het werk van zijn moeder).
Nerf N-Strike Modulus Regulator is geschikt voor ieder gevecht omdat hij drie verschillende schietfuncties heeft. Je kunt hiermee zelf de snelheid van afvuren beïnvloeden. Zo is er een onafgebroken stroom aan vuurkracht maar je kunt de darts ook gewoon één voor één afvuren. En met 24 meegeleverde darts, kun je behoorlijk wat achter elkaar schieten! De vijand kan je onmogelijk nog ontlopen.

In de doos

In de doos vind je:
NERF Modulus Regulator Blaster, korte en lange loopvizier, schoudersteun, handgreep, twee 12-darts clips, 24 darts en een handleiding. De Nerf N-Strike Modulus Regulator heeft drie verschillende schietfuncties, een draaibare handgreep en in combinatie met het complete Nerf N-Strike Modulus systeem zijn er meer dan 1000 combinaties mogelijk.

De Nerf N-Strike Modulus Regulator is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Om hem te kunnen gebruiken heeft hij 4 1,5V LR14 batterijen nodig. Deze worden niet meegeleverd. Dat vind ik eigenlijk het enige minpuntje aan deze blaster. Voor deze prijs zouden de batterijen toch meegeleverd mogen worden, zodat je na het uitpakken, gelijk aan de slag kan.

Mening van de jury

Naar aanleiding van de wensen van kinderen is deze Nerf Modulus Regulator ontworpen. Kinderen vinden de pimpmogelijkheid geweldig. Kies uit de verschillende schietmogelijkheden. Dit is Toys for Boys, maar natuurlijk ook voor meiden.

Specificaties Nerf N-Strike Modulus Regulator – Blaster

TitelNerf N-Strike Modulus Regulator – Blaster
MerkHasbro
EAN5010993398584
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Een schot in de roos van Nerf
Zandbak schildpad van Little Tikes
Glijbaan DeLuxe Groen van Little Tikes

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *