Unboxing LQL Surprise ballen van AliExpress

Unboxing LQL Surprise ballen van AliExpress

Vorig jaar had ik deze ballen al besteld en inmiddels lagen ze al een tijdje bij mij thuis te wachten om geopend te worden. Voor dit pakket met zes ballen heb ik op AliExpress 37,98 dollar betaald. Dit is zo’n 30 euro. Als je je bedenkt dat deze ballen in Nederland zo’n 10 euro (9,99 euro) per stuk kosten, krijg je misschien nu het idee dat ik een wereldkoop had. Als je dat denkt, kan ik je nu gelijk uit de droom helpen. Als ik je mag adviseren, laat deze ballen vooral daar waar ze vandaan komen en geef er nog geen dubbeltje aan uit. Waarom ik dat zeg? Dat ga ik je uiteraard vertellen.

Vol verwachting

Ik vind de LOL Suprise ballen altijd een feestje om uit te pakken. Door de manier van presenteren, wordt de spanning langzaam opgebouwd naar het moment suprême. Wat zal er in zitten? Hoe schattig zal het nu weer zijn? Zal het er eentje zijn die ik nog niet heb? Ook al wist ik dat dit nep-ballen waren, toch had ik er ook dit keer weer zin in. Met een flinke kop koffie binnen handbereik lagen de zes ballen voor mijn neus klaar om uitgepakt te worden. Let’s go! Zes keer plezier. Zou je denken.

LQL Bal 1

Het valt me bij het uitpakken direct op hoe slordig de verschillende lagen papier op elkaar zitten. De eerste laag gaat nog wel, maar vanaf de tweede laag wordt het echt heel slordig, waarbij het eigenlijk niet meer dan een soort stroken zijn. Niks leuk om uit te pakken.

Eenmaal bij de zakjes word ik opnieuw teleurgesteld door de slordigheid. Soms is niet eens de moeite genomen om het item ín het zakje te steken, maar is het zakje er gewoon omheen gepropt. Ook de items die uit de zakjes komen, zijn slechts een slap aftreksel van de originele. Erg teleurstellend.

Zoals je bij de originele LOL Surpriseballen toewerkt naar een climax, werk je bij het uitpakken van de LQL ballen naar een anticlimax. Het wordt er niet beter op. Het jurkje is echt heel slordig en past uiteindelijk niet echt goed, maar het ergste vind ik dat het jurkje helemaal niet bij het poppetje hoort. Het is gewoon een jurkje en dat geldt ook voor de laarsjes en de handvol frutsels die je erbij krijgt. Niks klopt met elkaar. De accessoires passen niet en uiteindelijk heb je alleen een hand prullaria over. Niks geen leuk poppetje uit de verzameling. Er valt niks af te strepen, want je hebt eigenlijk niks. Niks wat klopt of compleet is in ieder geval.

lijn groen oudersenzo
Unboxing LQL Surprise ballen van AliExpress

Teleurstelling

Als volwassene kan ik prima met dit soort teleurstellingen om gaan, maar ik stel me zo’n kinderkoppie voor. Een kind dat vol enthousiasme begint te pellen en hoopt op dat ene poppetje dat haar vriendinnetje ook heeft! En dan krijgt ze dit. Zelfs voor de helft van het geld is dit nog veel te duur betaald. En dan reken ik de teleurstelling van je kind niet mee, want dan zou je nog zelfs geld toe moeten krijgen.

De rest van de ballen

Eigenlijk heb ik na de eerste bal al geen zin meer om de rest uit te pakken. Het belooft immers geen feestje te worden.
En dat wordt het inderdaad ook niet. Er volgt een bonte verzameling plastic prullen wat totaal niet bij elkaar hoort en wat ook nog eens niet goed past.

lijn groen oudersenzo
xxx

Duurkoop

De ballen bij AliExpress lijken misschien goedkoop, maar zijn dat uiteindelijk totaal niet. Voor dit geld had ik ook drie originele ballen kunnen kopen, dan had ik in ieder geval drie complete, mooie poppetjes gehad. Nu heb ik eigenlijk niks. Je kunt je kind beter een paar minder ballen geven, dan een paar mindere ballen. Dit is echt teleurstellend en ik kan alleen maar tegen iedereen zeggen: Doe het niet! Want hier wordt echt niemand blij van.

liefs Marion

Extra informatie

LOL Surprise Pearl Surprise
Slijm van AliExpress en Wish
LOL Surprise confetti ballen, wie komen er dit keer uit?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

xxx
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Een reactie

  • Dat is AliExpress.
    Meestal ook nog gemaakt door kinderen!!!! Ze plaatsen ook foto’s van kinderen die op een blog staan in Nederland, heb ik gezien, met de echte merkkleding aan, waarvan zij de nepkleding verkopen. En je kunt het niet laten verwijderen, want ze reageren niet op de e-mails die je stuurt en bellen gaat ook niet. Ze geven niet thuis!!!
    Koop nooit bij AliExpress, het lijkt mooier dan het is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *