Glam Goo Confetti pack, voor slijmerig speelplezier

Glam Goo Confetti pack, voor slijmerig speelplezier!

Zo’n beetje heel de wereld is besmet met het ‘slijmvirus’. Als je op Youtube kijkt kun je de vele slijmfilmpjes niet over het hoofd zien. Fluffie slijm, doorschijnend slijm, slijm met glitters, Unicorn poep slijm, Galaxy slijm, nou ja waar wordt nou eigenlijk geen slijm van gemaakt.
MGA Entertainment (o.a. bekend van de L.O.L. Surprise ballen) springt daar goed op in met leuke, hippe slijmpakketten, waarvan de Glam Goo Confetti pack er één van is.

In het pakket

In het pakket vind je: een bak slijm, glitters, een lekker geurtje (perzik), vrolijk gekleurde confetti balletjes om het slijm mee te versieren en twee leuke accessoires. Het voordeel van dit pakket: het slijm lukt altijd! Het wordt kant-en-klaar aangeleverd en je hoeft het alleen nog maar even een beetje door te kneden. Niks dus zoeken naar de juiste lijm of lenzenvloeistof.

Leuke accessoires

Naast de benodigde ingrediënten vind je in het pak ook twee leuke accessoires om het slijm bij je te dragen. Als eerste een super schattig konijntje (sleutelhanger) en een armband in de vorm van een strik. Zo heb je altijd slijm binnen handbereik.

Aan de slag

Dit pak kon ik natuurlijk niet lang dicht laten, want ook ik was nieuwsgierig naar de inhoud! Dus ging ik – met veel plezier – aan de slag!

Mijn ervaring

De te nemen stappen wijzen eigenlijk volledig vanzelf. Het slijm (type: fluweelslijm) moet je nog even goed doorkneden voor je het gaat gebruiken, zodat hij niet meer plakkerig is. Maar dit is alleen maar leuk om te doen, want de slijm voelt heerlijk zacht tussen je vingers. Vervolgens is het een kwestie van ingrediënten mixen en de combinatie bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

lijn groen oudersenzo
Glam Goo Confetti pack

Bijna volledig

De set is nagenoeg volledig, het enige dat in het pakket ontbreekt is een onderdeel om van het konijntje een echte sleutelhanger te maken. Je hebt dus wel een plastic konijntje dat je kunt vullen, met een oogje bovenin om hem ergens aan op te hangen, maar een ketting met een ring om er ook daadwerkelijk een sleutelhanger van te maken, heb ik niet kunnen vinden in het pakket. Persoonlijk vind ik dat een beetje jammer, want nu is het eigenlijk net niet volledig. Voor de rest is het gewoon een hartstikke leuk pakket!

Bekijk het filmpje

Natuurlijk hebben we er ook een kort filmpje van gemaakt, hoe je met dit slijm aan de slag kunt gaan. Stap voor stap brengen we het proces in beeld. Vind je het filmpje leuk? Druk dan op de blauwe duim!

Specificaties Glam Goo Confetti pack

TitelGlam Goo Confetti pack
MerkMGA Entertainment
EAN0035051549635
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Glam Goo Mega Kit
Slijm van AliExpress en Wish
Glam Goo Deluxe Pack

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Glam Goo Confetti pack
lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *