Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Boek een natuurhuisje!

Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Boek een natuurhuisje!

Op vakantie in eigen land is helemaal zo gek nog niet. Of je nu op zoek bent naar een leuk vakantiehuis voor een weekendje of echt voor je langere zomervakantie: het kan allemaal en ons land heeft heel veel te bieden! Struin eens rond over de heide of door de bossen. Maak een wandeling over het wad, bezoek één van onze mooie steden of wat dacht je van een tocht langs onze eigen ‘Big Five’ via Staatsbosbeheer? Vergeet ook de mooie musea niet in ons land of al die heerlijke watersporten die je hier op het vele water kunt beoefenen. En die vakantiehuisjes? Die zijn er ook in alle soorten en maten, waarbij je het zo avontuurlijk kunt maken als je zelf wilt!

Wat voor vakantiehuis zoek je?

Dan komt natuurlijk als eerste de vraag naar boven wat voor soort vakantiehuis in Nederland je zoekt. Wil je naar een bungalowpark met alles erop en eraan? Met heel veel faciliteiten en waar je eigenlijk het park niet eens meer af hoeft? Of ga je toch liever voor een knus vakantiehuis midden in de natuur. Waar je dus echt de omgeving leert kennen, misschien wat cultuursnuiven in de steden dichtbij je huisje en uiteraard lekker fietsen en wandelen in onze mooie natuur? Ga je voor een luxe huis of lijkt een boomhut je wel wat? Maak er een sport van om de leukste accommodatie te vinden en de vakantiepret is eigenlijk al begonnen.

Natuurhuisje

Op zoek naar juist zo’n huisje, waar je je kunt terugtrekken uit de hectiek van alledag en waar je juist echt midden in de natuur verblijft? Laat die grote, overbevolkte bungalowparken dan juist maar zitten en kies voor een heerlijk huisje via Natuurhuisje.nl. Natuurhuisje belooft dat je midden in de natuur verblijft, weg van de massa én dat ze bijdragen aan natuurprojecten. Met meer dan 18.000 natuurhuisjes moet er gewoon wel iets voor je tussen zitten. Je vindt ze niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen van Europa. Ze staan apart, zijn een deel van een woning of bijvoorbeeld ergens op een rustig bungalowpark.

lijn groen oudersenzo
Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland? Boek een natuurhuisje!

Van boerderij tot Pipowagen

Het leuke bij Natuurhuisje.nl is niet alleen de prachtige locaties, maar ook de grote verscheidenheid in accommodaties. Een verblijf in een appartement is immers weer iets heel anders dan een tiny house als vakantiehuisje. Of ga je liever voor een Pipowagen of juist voor een villa. Boomhutten, safaritenten, blokhutten, landhuizen: maak van je verblijf echt je droomvakantie door niet alleen te kijken naar de omgeving waar je heen wilt, maar ook waar je wilt slapen!

Bijzondere plekken maken een bijzondere vakantie

Neem eens de tijd om rond te kijken bij Natuurhuisje.nl. Je komt zulke prachtige plekken tegen en dat gewoon in ons eigen landje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig huis op een eilandje? Waar je heen moet met een roeiboot en mocht je niet weten hoe je deze goed kunt aanleggen, dan krijg je even les in knopen leggen (en roeien…). Een andere bijzondere omgeving is het verblijf in een oude kazerne! En ook dat ligt op een eiland. Hou je toch ook wel van luxe? Dan kan je trouwens ook prima terecht bij Natuurhuisje, want er zijn wel degelijk ook huisjes gelegen bij landgoederen met bijvoorbeeld een jacuzzi en/of een verwarmd zwembad. Hoeveel luxe jij wilt? Dat bepaal je dus helemaal zelf.

Waarom op vakantie in Nederland

Rest er nu nog de vraag waarom je dus in Nederland op vakantie zou moeten. Dat is toch niet moeilijk te bedenken?! Nederlandse mensen zijn goed te verstaan, dus een taalprobleem is er niet. Je hoeft niet ver te rijden, wat zeker met kleine kinderen een uitkomst is. Het weer is regelmatig ook gewoon bloedje heet en de zomers zijn minder nat dan ze ooit waren. Op zich geen goed nieuws, maar eerlijk is eerlijk: wel voor je vakantieweer… Maar misschien wel de belangrijkste: het is hier ook gewoon mooi en er valt zoveel te ontdekken. Het is toch idioot dat we wel van alles bezoeken in andere landen, terwijl we heel veel dingen zo dicht bij huis niet eens kennen! Ook leuk: een vakantie boeken met je gezin en grootouders (bijvoorbeeld) komen ook nog een paar daagjes langs. Ook dat kan met een vakantie dichter bij huis!

liefs Wil

Meer informatie

Vakantie vieren op een camping met zwemparadijs
Op vakantie met je baby
Waarom naar recreatiepark De Leistert in Limburg?
5x Leuke vakantieparken in Nederland om te genieten met het gezin

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
Stockfoto: 123rf.com

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *