Een ronde blikvanger in je kamer: Seemly!

Een ronde blikvanger in je kamer: Seemly!

Je stoort je al een tijdje aan die ene kale muur in de woonkamer, gang of slaapkamer. Maar wat ga je ermee doen? Je hebt al van alles overwogen: foto’s van de kids, een olieverf of aquarel, een kastje of toch maar een wandlamp? Het kan allemaal, maar als je echt een trendy blikvanger wilt, denk dan eens aan de muurcirkels van Seemly! Want daarmee kun je pas écht je muur een bijzondere touch geven!

Muurcirkels van Seemly

Met de muurcirkels van Seemly haal je absoluut een trendy eyecatcher in huis. En er is zoveel keuze dat er altijd een cirkel is die perfect past in jouw interieur. Of je nou een strak design hebt, of juist een kneuterige gezellige inrichting, er is altijd een fraaie muurcirkel te vinden die matcht. Op de website van Seemly kun je rustig in het ruime aanbod snuffelen. Je vindt er collecties met dieren, oude meesters, natuur, veren, landschappen of… toch liever een eigen foto? Ook dat is mogelijk!

Agate black, grey & gold

Dankzij de samenwerking met kunstenaars en fotografen kun je kiezen uit een exclusief aanbod. Wij kozen voor deze prachtige “Agate black, grey & gold muurcirkel” van 120 cm. De muurcirkels zijn er overigens in verschillende formaten te bestellen, van 40 cm tot 140 cm. De muurcirkels worden gratis verzonden en geleverd met een ophangset, dus helemaal compleet.

lijn groen oudersenzo
Een ronde blikvanger in je kamer: Seemly!

Hoe hang je ‘m op?

Bij de muurcirkel ontvang je een duidelijke omschrijving hoe je het kunstwerk op een goede en deugdelijke manier aan de muur kunt bevestigen. Alle benodigdheden worden meegeleverd, maar het heeft wel even tijd nodig voor de cirkel hangt. Nadat het ophangsysteem aan de plaat gelijmd is, moet dit goed gehecht. Dit doe je door er een uur een stevig gewicht (zo’n 15 kilo) op te plaatsen. Vervolgens mag het gewicht eraf en moet de lijm nog 24 uur drogen voor je de cirkel daadwerkelijk aan de muur kunt hangen.

Na 24 uur monteer je het tweede gedeelte op je muur en hoef je de cirkel er alleen nog maar in te klikken. Et voila, je kamer is een blikvanger rijker!

Ben je nieuwsgierig geworden of er ook een muurcirkel voor jou is? Surf dan naar Seemly om de hele collectie te bekijken. Je ervaring en/of voorkeur lezen we graag terug in de comments.

liefs Marion

Meer informatie

Belangrijke woonkamer meubelen met kinderen
Thuiswerken betekent een fijne werkplek maken!
Durf voor kleur te gaan. Welke kleur kies jij?

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Seemly.nl.

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *