Solan & Ludwig en de sneeuwmachine is een superleuke kerstfilm!

Solan & Ludwig en de sneeuwmachine is een superleuke kerstfilm!

Bij kerst hoort natuurlijk een gezellige kerstfilm en die heb je in handen met ‘Solan & Ludwig en de sneeuwmachine‘. De film heeft alle ingrediënten die een leuke kerstfilm nodig heeft: hij is geschikt voor het hele gezin, hij heeft humor, kerstthema, (heel veel) sneeuw, kerstfeer en natuurlijk een happy end. Wat wil je nog meer?

Synopsis Solan & Ludwig en de sneeuwmachine

Het is winter in Pinchcliffe en Ludwig droomt van een witte Kerst, ook al ligt er nog geen sneeuw. Reodor besluit daarom ’s werelds krachtigste sneeuwkanon te maken, maar helaas belandt de uitvinding in de handen van Freeman Pløsen. Hij is de uitgever van de lokale krant. Om de verkoop ervan te doen stijgen, belooft hij de lezers een recordhoeveelheid sneeuw. De machine is echter niet bedoeld om Moeder Natuur uit te dagen en een steeds heviger wordende storm lijkt Pinchcliffe helemaal onder te sneeuwen.

Winterse gezelligheid

Solan & Ludwig en de sneeuwmachine is een leuke animatiefilm. Het duo is meer dan leuk om naar te kijken. De personages zijn gebaseerd op de boeken van Kjell Aukrust. De film duurt 72 minuten en zit vol winterse gezelligheid, maar dit gaat niet ten koste van de spanning.

lijn groen oudersenzo
Solan & Ludwig en de sneeuwmachine is een superleuke kerstfilm!

Ambachtelijke manier

De film is nog op de ouderwetse, ambachtelijke manier – en vooral vol enthousiasme – gemaakt. Misschien leuk te weten, de film komt uit Noorwegen maar de poppen die in de film zijn gebruikt zijn van Nederlandse bodem…

Trailer

Specificaties Solan & Ludwig en de sneeuwmachine

TitelSolan & Ludwig en de sneeuwmachine
LabelJust4Kids
Aantal minuten72
EAN8717344756037
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Ferdinand is zo verschrikkelijk schattig!

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.