Recept: Vegetarische Lasagne

Recept: Vegetarische Lasagne

Een aantal maanden geleden heb ik een paar weken genoten van de maaltijdpakketten van HelloFresh. Die weken hebben we heerlijk, gezond én veelzijdig gegeten. Naast de ingrediënten zitten er in de maaltijdboxen ook altijd recepten.

Verse producten

De recepten van de allerlekkerste gerechten heb ik bewaard maar dat waren ze zo’n beetje allemaal. Zo nu en dan, pak ik weer eens zo’n recept en ga daarmee aan de slag.
De meeste recepten zijn te maken met eenvoudige (veelal verse) producten en meestal kost het je niet zoveel tijd om het te maken. Zeker als je werk en gezin combineert is dat een belangrijk detail. Daarnaast vind ik het persoonlijk belangrijk om zoveel mogelijk met verse producten te werken en zo min mogelijk gebruik te maken van kant-en-klare zakjes en pakjes.

Lasagne!

Deze week moest ik denken aan dit recept van HelloFresh. Het was een hartstikke lekker recept geweest maar ik wilde er nu eens een vegetarische twist aan geven, dus maakte ik er dit van.

lijn italie
Recept: Vegetarische Lasagne
lijn italie

Geslaagd

Het bleek een geslaagde keuze. Alle huisgenoten hebben enorm van dit gerecht genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. Dus als jij ook iets lekkers zoekt om punten mee te scoren? Surf dan snel naar het recept!

Liefs Marion

Extra informatie

De kookhoek van Oudersenzo
Spaghettidag – Drie heerlijke recepten van Spaghetti klassiekers!
Meer vegetarische recepten

Bronvermelding

Tekst en foto’s: Marion Middendorp

lijn Oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *