Van deze Pokémon cadeaus wordt de kleine fan écht blij!

Van deze Pokémon cadeaus wordt de kleine fan écht blij!

In deze blog besteden we aandacht aan de leukste pokémon cadeaus, omdat Pokémon al dertig jaar populair is bij de kids! Hier in huis is Pokémon als sinds de peuterleeftijd van Rocco populair. Hij heeft inmiddels zo’n beetje alle spellen en dvd’s die verkrijgbaar zijn en – voor mijn gevoel, maar ik zal er niet ver naast zitten – duizenden kaarten. Van de honderden verschillende Pokémons die er bestaan, weet hij de naam, uit welke serie het wezentje afkomstig is, het type en tegen wie je hem het beste kunt laten battelen.

Pokémon Go

Niet zo gek dus dat we in 2016 met z’n allen aan de Pokémon Go gingen. In die zomer kon je ons regelmatig treffen op Kijkduin, toen uitgeroepen tot Pokémon-hoofdstad van Nederland. Het was een gezellige drukte. Na een paar maanden waren Rob en ik er wel klaar mee, maar Rocco bleef het door de jaren heen spelen. Net als alle andere Pokémongames die hij heeft. Sinds de coronamaatregelen zijn Rob en ik er ook weer aan begonnen. Het is een “coronaproof” bezigheid, waarbij je ook nog eens regelmatig de beentjes moet strekken. Grappig te zien hoe het in onze wijk nog steeds leeft en zeker niet alleen bij kinderen. Ik zie om mij heen menig 30-plusser achter een Pokémon jagen of battelen in een Raid. Pokémons kun je namelijk nooit genoeg hebben. In dit spel blijf je op zoek naar “shiny’s” of “100-procentjes”, die beiden zeldzaam zijn en dus sporadisch opduiken.

Pokémon Go is gewoon gratis te downloaden. Het spel biedt wel mogelijkheden om geld uit te geven, maar het is zeker niet perse nodig. Je kunt het ook prima spelen zonder er één cent aan uit te geven. Dat maakt het spel juist zo leuk. Maar rondom Pokémon is nog veel meer te verzamelen.

lijn groen oudersenzo
Van deze Pokémon cadeaus wordt de kleine fan écht blij!

Wereldfenomeen

Pokémon is sinds de oprichting nog steeds een wereldfenomeen. Het oorspronkelijke idee iets te creëren om de magie uit de kindertijd te vangen door het ontdekken van nieuwe wezens, deze te verzamelen en de ervaring met vrienden te delen, heeft het geliefde merk gevormd zoals we het vandaag de dag kennen. Het is een wereldwijd merk met videogames, trading cards, geanimeerde televisieseries, speelfilms, apps en een fantastische selectie van gelicentieerde producten, die ontworpen zijn om fans van alle leeftijden over de hele wereld te vermaken.

Hierbij een selectie van Pokémon producten die ideaal zijn om te geven tijdens de feestdagen en die de klassieke thema’s van ontdekken, verzamelen, spelen en ruilen.

De leukste Pokémon cadeaus

Pokémon Sword & Pokémon Shield voor de Nintendo Switch

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Maak je klaar om het gebied van Galar te ontdekken in de razend populaire Pokémon Sword en Pokémon Shield videogames, exclusief voor de Nintendo Switch. Terwijl het avontuur zich ontrafelt, kom je nieuwe en terugkerende Pokémon tegen en ga je de strijd aan met concurrerende Trainers om bekroond te worden tot kampioen.

Vorm een team met je vrienden en neem het op tegen sterke Gigantamax Pokémon of zet een kamp op om te ontspannen en zelfs curries te koken. Er is zoveel te doen in Galar en met de toevoeging van de downloadbare Expansion Pass (wordt los verkocht) staan er nu zelfs nog meer mogelijkheden voor je klaar.

Pokémon Sword of Pokémon Shield – Nintendo Switch

lijn smal

My partner Eevee led lamp

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Speel op een totaal nieuwe manier met Eevee! My Partner Evee heeft een ingebouwde microfoon en touch-sensortechnologie die ervoor zorgen dat je met Eevee op een nieuwe en leuke manier kunt communiceren. Eevee heeft meer dan 50 verschillende reacties op je aanraking, stem en zelfs muziek.

Kijk hoe My Partner Eevee tot leven komt als zijn oren en armen beginnen te bewegen. Met 20 iconische geluidseffecten en uitdrukkingen geeft My Partner Eevee je de sensatie van het worden van een Pokémon Trainer in de echte wereld! 

My partner Eevee led lamp

lijn smal

Trainer Trivia

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Zet je Trainers pet op, kies je Pokémon en daag jouw vrienden uit in de arena. Beantwoord de vragen van de Game Master en verlaag de punten van je tegenstanders naar nul. Je kunt ook alleen spelen: train en verbreek je eigen record om zo een echte expert te worden in de Single Player Mode

Pokémon Trainer Trivia

lijn smal

Battle Academy

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Bereid je voor op een strijd met Pokémon Trading Card Game Battle Academy. Het spel bevat alles dat twee spelers nodig hebben om te spelen, inclusief een instructie voor de verschillende kaartendecks zodat het makkelijker wordt om het spel voor het eerst te spelen. Kies Charizard, Pikachu of Mewtwo en leid jouw team naar de arena. The Pokémon TCG Battle Academy bevat:

3 complete TCG kaartendecks (van ieder 60 kaarten), elk kaartendeck bevat een sterke, speciale Pokémon: Charizard-GX, Raichu-GX of Mewtwo-GX, 2 begeleidende instructies om direct te kunnen spelen en een speelbord voor twee personen, 3 doosjes om de kaarten georganiseerd te houden, 1 boekje met regels, 1 grote metalen munt, 1 set schademarkers, een code om Trading Card Game Online te spelen

Pokémon Trainer Trivia

lijn smal

Sword & Shield verzamelmap

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Als je veel kaarten spaart, moet je ook de gelegenheid hebben om ze op te bergen. Rock met de nieuwe Pokémon Trading Card Game! Draai het volume hoog en vind rebellie, chaos en anarchie in overvloed in deze uitbreiding vol met Pokémon V, inclusief Toxtricity V, Dubwool V, Boltund V, Sandaconda V, en meer! Je zult ook een handvol Pokémon VMAX vinden, inclusief de laatste Evolutions van alle drie de eerste partners, plus Copperajah VMAX en Dragapult VMAX. Betreed het podium en de straten met de Sword & Shield — Rebel Clash-uitbreiding!

Deze Pokémon Sword & Shield Rebel Clash 4-Pocket Portfolio heeft 10 pagina’s. In het portfolio kunnen 40 kaarten worden toegevoegd als er per pocket maar een kaart in zit, en 80 kaarten wanneer er per pocket twee kaarten in zitten.

Pokémon Sword & Shield verzamelmap

lijn smal

Pokémon Spring Collector’s Chest

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Een nieuwe TCG Collector Chest, een schatkist met allerlei fantastische goodies uit de nieuwe Galar Regio van Sword & Shield! Deze Collector Chest bevat:

3 foil promokaarten, 5 Pokémon TCG boosters, 1 coole munt, 4 stickersheets, 1 mini collectors album, 1 kladblok en een codekaart voor de Pokémon Trading Card Game Online.

Pokémon Spring Collector Chest

lijn smal

Pluche knuffel Pikachu

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Deze pluche Pikachu knuffel is maar liefst 20 cm hoog. Hij is gemaakt van zeer mooie kwaliteit van het topmerk Tomy. Welke Pokémontrainer kent Pikachu nou niet?! Bij alle trainers geliefd. Uitgevoerd met gestikte ogen. Super schattig!

Pluche knuffel Pikachu

lijn smal

Legpuzzel van Ravensburger

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

De afgelopen maanden is zo’n beetje half Nederland aan het puzzelen geslagen. Er is amper nog een fatsoenlijke puzzel te verkrijgen.

Tijdens het puzzelen ontdekken kinderen hun grootse vaardigheden. XXL- puzzels voor XXL- puzzelplezier. De XXL-grote puzzelstukken zijn eenvoudiger te leggen. Het resultaat is een kunstwerk op posterformaat dat in geen enkele kinderkamer misstaat. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Kinderen vanaf 8 jaar zullen genieten van de puzzel met 200 stukjes.

Legpuzzel van Ravensburger

lijn smal

Slapende Snorlax, interactieve knuffel

De leukste Pokémon cadeaus voor de feestdagen

Deze snurkende Snorlax beschikt over meer dan 20 reacties zodat je altijd samen plezier kunt hebben. Natuurlijk is Snorlax lekker zacht waardoor je ook lekker kan gaan knuffelen. Daag jij je vrienden uit voor een Pokémon gevecht met dit zwaargewicht?

Snorlax heeft een wakker- en slaapmodus. Knijp en aai Snorlax op zijn mond of dikke buik en maak hem wakker! Speciale Snorlax fruitsnack inbegrepen. Geef Snorlax zijn eigen fruitsnack en maak hem helemaal klaar voor het gevecht! Deze pluche Snorlax is officiële Pokémon merchandise van hoge kwaliteit

Slapende Snorlax, interactieve knuffel

lijn smal

Leuk nieuws voor Go & Home spelers!

Pokémon GO is nu officieel gekoppeld aan Pokémon HOME. Hierdoor kunnen Trainers Pokémon van GO overbrengen naar HOME! Deze functionaliteit komt stapsgewijs voor alle Trainers beschikbaar. Dit gebeurt op basis van hun huidige Trainer-niveau. Houd in GO goed in de gaten of je je Pokémon al naar HOME over kunt brengen.

Trainers kunnen in GO de nieuwe functionaliteit GO Transporter gaan gebruiken. Hiermee kunnen ze Pokémon overbrengen van GO naar HOME. Elke keer dat je dat doet, verbruikt GO Transporter een bepaalde hoeveelheid energie. De door GO Transporter verbruikte energie wordt na verloop van tijd weer bijgeladen, maar het kan ook aangevuld worden met PokéCoins. De energiekosten voor het via GO Transporter hangen af van de betreffende Pokémon.

Ter gelegenheid van deze nieuwe functionaliteit ontvangen Trainers die een Pokémon overbrengen, de Mythical Pokémon Melmetal. Deze speciale Melmetal kan Gigantamax-en tijdens elk gevecht in Sword en Shield waarin dit mogelijk is. De Melmetal kan verkregen worden als Mystery Gift in de mobiele versie van HOME. Trainers kunnen deze Melmetal vervolgens via de Nintendo Switch-versie van HOME overbrengen naar Sword en Shield en hem toevoegen aan hun team. Dit is de eerste keer dat Gigantamax Melmetal beschikbaar komt voor Trainers. Laat de kans dus niet voorbijgaan om deze Mythical van het type Steel in je team op te nemen!

Wanneer Trainers een Pokémon overgebracht hebben, kunnen ze de Mystery Box in GO openen. Hierdoor verschijnt tijdelijk de zeldzame Mythical Meltan op hun kaart. Trainers kunnen Meltan evolueren tot Melmetal door 400 Meltan Candy’s te vergaren.

liefs Marion

Meer informatie

Pokémon is hot en blijft komen met nieuw speelplezier!
De leukste cadeautjes komen gewoon via de brievenbus!
In dertig jaar is Pokémon uitgegroeid tot meest succesvolle game-franchise
Pokémon: Let’s Go, Pikachu!
Pokémon Ultra Moon

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *