Een opgeruimde woning met een rieten mand

Een opgeruimde woning met rieten mand

Het zal in veel huishoudens een bekend verschijnsel zijn: rondslingerende spullen in de woonkamer. Hoewel de oplossing soms erg simpel lijkt, blijkt het nog best lastig om hier ook daadwerkelijk invulling aan te geven. Een goede manier om je woning netjes te houden, is het plaatsen van een opberger in je woonkamer die ook iets bijdraagt aan de sfeer van de inrichting. Een goed voorbeeld is de rieten mand. Zo is een rieten mand voor speelgoed een uitstekende oplossing om opbergmogelijkheden voor de spullen van je kinderen te bieden zonder in te moeten leveren op het gebied van de uitstraling van je woning!

De ideale opberger

In veel gevallen zal je nog de bekende plastic opbergbox aantreffen voor het ruimen van allerlei spullen, dit draagt natuurlijk niet erg bij aan een fijne sfeer in je interieur. Om die reden zijn wij fan van opbergmanden die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, dankzij dit materiaal brengen deze opbergers een warme sfeer over die uitstekend is om je woning van een leuke uitstraling te voorzien. Je hoeft natuurlijk niet voor een groot exemplaar te kiezen, ook de kleinere rieten manden zijn erg geschikt om sfeervolle details in je woning te brengen!

Welke rieten mand heb ik nodig?

De keuze voor een bepaald type mand is natuurlijk geheel afhankelijk van de wensen die je hebt en de eisen die je aan een opberger stelt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een mand waarin je je beddengoed kan opbergen? Dan is een lager exemplaar erg geschikt, zo kan je deze eenvoudig onder je bed schuiven. Ben je daarentegen meer op zoek naar een mand die je kan gebruiken om het speelgoed van je kinderen op te bergen in de woonkamer? Kies dan voor een rieten mand die je genoeg ruimte biedt en die voorzien is van een deksel. Dankzij dit deksel kan je de inhoud gemakkelijk uit het zicht bewaren, wel zo fijn wanneer je een rommelige indruk tegen wilt gaan!

lijn groen oudersenzo
Een opgeruimde woning met rieten mand
Een opgeruimde woning met rieten mand

Verschillende rieten manden combineren

Hoewel je kan kiezen voor een rieten mand die je voldoende ruimte biedt voor alle spullen die je graag wilt opbergen, is het ook een leuk idee om verschillende manden van een iets kleiner formaat met elkaar te combineren. Dit kan je doen door manden met dezelfde uitstraling samen te voegen, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om manden van diverse formaten samen te gebruiken. Zo creëer je een speelse uitstraling in je interieur die ook nog eens functioneel is, perfect dus!

Rieten manden in de leukste kleuren

Gezien het feit dat rieten manden met een naturel kleur nog altijd onverminderd populair zijn, is de keuze voor een dergelijke mand absoluut niet vreemd. Echter zijn er tegenwoordig ook een hoop manden verkrijgbaar met een andere kleur die erg geschikt zijn om je interieur van een uniek tintje te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan manden met een zwarte, witte, legergroene of zelfs roestbruine kleur. Door een mand met een dergelijke kleur in je woning te plaatsen voeg je functionaliteit en stijl optimaal samen!

liefs Marion

Meer informatie

Een opgeruimd huis? Ja graag, maar wel een beetje snel!
Effectief opruimen begint bij je zelf. Maar hoe dan?
Opruimen, hoe doe je dit zo snel mogelijk?
Opruimliedjes – Een gezellige manier van opruimen
Kids naar school en jij een opgeruimd huis!

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Stockfoto: 123rf.com

#spon: Deze blog wordt je aangeboden door Sweetlivingshop.nl.

BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *