New Style Boutique 3 voor de Ninendo 2DS en 3DS

New Style Boutique 3 voor de Ninendo 2DS en 3DS

Hippe en stijlvolle jongens en meiden opgelet, want het spel New Style Boutique 3 voor natuurlijk speciaal voor jullie! Voor dit spel moet je namelijk smaak hebben en gevoel voor mode. Het is de derde versie alweer en of deze veel afwijkt van de vorige versies, geen idee. Versie 1 en 2 heb ik nooit gezien, dus ik kan alleen maar deze versie beoordelen. Het spel kun je spelen op zowel de Nintendo 2DS als de Ninendo 3 DS.

Beheer je boutique

In de game is het de bedoeling dat je je eigen boutique gaat beheren en hoe beter je de klanten van stijlvolle combinaties voorziet, hoe beter de shop gaat lopen. Logisch. Maar om je klanten goed te kunnen adviseren, moet je natuurlijk wel een goede smaak hebben.

Top voor de styliste in de dop

Droom jij van een carrière als styliste? Dan kun je in dit spel je lol op! Jij gaat bepalen hoe je klanten eruit komen te zien. Je kunt uit meer dan 20.000 nieuwe en terugkerende mode-artikelen kiezen. Keuze genoeg dus.

lijn groen oudersenzo
New Style Boutique 3 voor de Ninendo 2DS en 3DS

Niet alleen je klanten

Niet alleen je klanten voorzie je van nieuwe, flitsende outfits, je kleed je natuurlijk zelf ook helemaal naar de trend. Je kunt je eigen look helemaal samenstellen, zowel je uiterlijk als je kleding.Denk dus aan je kapsel, je make up, je sieraden, zelfs je nagels kun je naar je eigen smaak laten lakken. Leuk om regelmatig van looks & outfit te wisselen!

Het verhaal

De game begint met een verhaal. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier nooit echt op zit te wachten. Je wilt immers gewoon aan de slag met de game, zoals de game is bedoeld. Dus druk is zo snel mogelijk alle gesprekken weg om aan de slag te kunnen. Wat mij betreft hoeven dit soort toeters en bellen niet, maar ik merk dat tegenwoordig bijna alle games op deze manier in elkaar zitten.

lijn groen oudersenzo
xxx

Is de game alleen voor meisjes

Wel nee. Als jij het als jongen ook leuk vindt om een ander te (re)stylen is dat toch helemaal prima! Er zijn genoeg mannelijke stylisten. Uiteindelijk gaat het in de game om je winkeltje zo goed mogelijk te laten floreren. En dat is zo nu en dan behoorlijk pittig en er zijn heel wat opdrachten uit te voeren! Wel een minpuntje, je kunt als speler niet kiezen om als jongen de boutique te runnen. De personage is (en blijft) helaas een meisje. Dat is wel een tikkeltje jammer.

Trailer

Specificaties New Style Boutique 3

TitelNew Style Boutique 3
SpelcomputerNintendo DS
UitgeverNintendo
EAN0045496476625
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Monster Energy Supercross – Nintendo Switch
Lost Sphear voor de Nintendo Switch
Mario Party: The top 100

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.