Lost Sphear voor de Nintendo Switch

Lost Sphear voor de Nintendo Switch

In dit huis wordt flink gegamed. Niet alleen door mijn zoon, maar ook door zijn stiefvader en heel soms door mij. Als ik de vooraankondiging lees van ‘Lost Sphear’ heb ik direct een vermoeden dat ik hier beide mannen blij mee ga maken. Zij houden van dit soort spellen en nu ze beide The legend of Zelda (inclusief uitbreidingspakket) hebben uitgespeeld, wordt het natuurlijk wel tijd voor iets nieuws!

Gevaarlijke tocht

In Lost Sphear ga je op een gevaarlijke tocht om de mysterieuze gebeurtenissen achter de verdwijning van een hele stad te ontrafelen. Je kruipt in de huid van de jonge man Kanata. Een jongen wiens weg wordt gevormd door het lot. Wanneer hij ontwaakt uit een spannende droom, komt hij erachter dat de werkelijkheid zelf wordt bedreigd door vreemde en onheilspellende krachten.

Samenwerken

Hij moet samenwerken met anderen om deze spannende missie tot een goed einde te brengen. Mensen en dorpjes verdwijnen en veranderen in een witte mist. Aan jou de taak om dit te herstellen. En om dit te kunnen moet je herinneringen verzamelen. Hiervoor moet je dorpjes bezoeken, personen ontmoeten en vooral lastige eindbazen verslaan.
Buiten de gevechten heb je mogelijkheden om sterkere wapens te kopen of te maken. Deze heb je nodig om de eindbazen te kunnen verslaan.

lijn groen oudersenzo
Lost Sphear voor de Nintendo Switch

I am Setsuna

Lost Sphear is de tweede titel van I Am Setsuna-ontwikkelaar Tokyo RPG Factory en bouwt voort op het veelgeprezen debuut van de studio, met verbeterde turn-based gevechten voor meer strategische bewegingen tijdens de strijd en naadloze gameplay overgangen.

Verjaardagscadeau

Mijn zoon is aanstaande zondag jarig. Hij wordt dan 14 jaar. Ik had (natuurlijk) al een cadeautje voor hem gekocht, maar ik ga ook een mooi papiertje om dit spel doen, want ik weet zeker dat hij hier heel blij mee gaat zijn. Zeker nu hij sinds een paar dagen het uitbreidingspakket van Zelda heeft uitgespeeld. Met dit spel gaat hij een nieuwe uitdaging aan. Ik ook trouwens, want ik moet zien dat hij naast het gamen, ook nog tijd besteed aan zijn huiswerk en ik vrees dat als Rocco op bed ligt, ik voorlopig ’s avonds mijn partner ook kwijt ben…

Bekijk de trailer

Specificaties Lost Sphear

TitelLost Sphear
SpelcomputerNintendo Switch
UitgeverNintendo
Prijs49,99 euro
EAN5021290079250
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

Nintendo LABO, dat is bouwen, ontdekken en gamen!
Workshop Nintendo LABO, zo leuk kan bouwen zijn
Monster Energy Supercross – Nintendo Switch

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *