Monster Energy Supercross – Nintendo Switch

Monster Energy Supercross - Nintendo Switch

Hou je van racespelletjes? Dan mag Monster Energy Supercross eigenlijk niet in je verzameling ontbreken. We bespreken hier de versie voor de Nintendo Switch, maar het spel is ook te koop voor de PS4, Xbox en PC.
Race met de officiële coureurs van de 250SX en 450SX op de officiële banen, waaronder Daytona, om een van de meest spectaculaire en vermakelijke racecompetities ooit te beleven!

Vet!

Het spel ziet niet alleen super vet uit, maar het biedt ook nog eens heel veel mogelijkheden. Zo kun je een eigen circuit kiezen, je eigen baan ontwerpen en die vervolgens weer online delen met je vrienden. Hoe gaaf is dat! Je kunt je coureur en motor volledig aanpassen aan je eigen wensen en je kunt kiezen uit meer dan 80 officiële merken en 300 voorwerpen.

Eindelijk ook voor de motorsport!

Na de vele racegames voor raceauto’s en racemotoren werd het absoluut tijd ook deze actievolle motorsport een officiële en waardige game te geven! Voor de ware fans is het een feest van herkenning omdat het spel coureurs en races bevat van het Supercorss seizoen 2017.

lijn groen oudersenzo
Monster Energy Supercross - Nintendo Switch

Tikkeltje lastig

Het vergt de nodige oefening om de motor onder controle te krijgen. In het begin is dat worstelen, maar doordat alles er zo vet gaaf uit ziet, worstel je daar met plezier doorheen.
Een uitleg aan het begin over de controls ontbreekt helaas. Je moet het dus zo’n beetje zelf uitzoeken als je al op de motor zit. Die eerste rit wordt daarom absoluut rampzalig, maar ook lachwekkend. Laat je niet frustreren, als je doorzet ga je het gewoon ontdekken. Het is echter wel een behoorlijke uitdaging.

lijn groen oudersenzo
Monster Energy Supercross - Nintendo Switch

Verschillende modussen

Na de eerste race kun je aan de slag met verschillende varianten in het spel. Zo zijn er de:
Time Attack, Championship, Single event en een opwindende carrièremodus met extreme aanpasbaarheid van zowel de coureurs als de motoren.

Bekijk de trailer

Specificaties Monster Energy Supercross

TitelMonster Energy Supercross
SpelcomputerNintendo Switch
UitgeverNintendo
EAN8059617107642
liefs Marion

Meer informatie

Whisper, de game voor de kleine paardenfan!
Nintendo LABO, dat is bouwen, ontdekken en gamen!
Workshop Nintendo LABO, zo leuk kan bouwen zijn

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *