Mario Party: The top 100

Mario Party: The top 100

Vlak voor de kerstdagen ontvang ik van Nintendo een feestelijk pakket. Het is namelijk feest, want de nieuwe game ‘Mario party: The top 100’ is uit! En dit keer geen Mario Party voor de switch of WII, maar gewoon voor de 3DS. Je kunt dus nu prima feesten, in je eentje.

Mario Party: The top 100 – Niet zomaar een game

Mario Party: The top 100 is niet zomaar een game, maar een verzameling van de 100 beste minigames aller tijden, verzameld in één spel! Dat wordt feesten tot je er bij neer valt, want in de afgelopen 20 jaar, zijn er heel wat leuke minigames gemaakt. Je kunt dus nu feesten alsof het 1999 is… want dat was het inderdaad bij de lancering van de eerste Mario Party. Nu kun je de beste minigames uit alle tien de titels overal spelen op de diverse Nintendo 3DS-systemen! Is dat leuk? Ja, dat is zeker leuk!

Niet met onbekenden

Deze Mario Party speel je dus niet op groot scherm met elkaar, maar je kunt hem wel overal mee naar toe nemen. Het spel is met vrienden te spelen, die een eigen gamesysteem hebben, maar jammer genoeg niet online met onbekenden. Dat had een leuke optie geweest, maar helaas, die mogelijkheid is er niet.

lijn groen oudersenzo
Mario Party: The top 100
lijn groen oudersenzo

Nieuwe functies

Met favorieten kun je heel eenvoudig een minigame kiezen en nuttige instructies raadplegen. Start een van de vele games en je zult al snel merken dat alleen de beste games deel uitmaken van dit ultieme feest!

Daarbovenop kun je met Download Play met maximaal vier spelers en slechts één exemplaar van de game je eigen feestje bouwen! Hiervoor heeft iedere speler een eigen gamesysteem nodig.

Iedereen feest mee

Natuurlijk is niemand vergeten in deze game en feest iedereen gewoon gezellig mee! Dus ook de galactische hoogheid Rosalina en zelfs Waluigi.

Met die variëteit aan bekende personages en de keuze uit maar liefst 100 verschillende games, is het spel veelzijdig en boeiend. Het is aantrekkelijk om, ook als je wat minder tijd hebt, toch nog even snel een spelletje tussendoor te spelen. Gewoon omdat het zo leuk is en omdat het spelen van een minigame niet echt lang hoeft te duren.

Trailer

Specificaties Mario Party: The top 100

TitelMario Party: The top 100
SpelcomputerNintendo DS
UitgeverNintendo
Prijs42,99 euro
EAN0045496476915
Bestel directBol.com
liefs Marion

Meer informatie

De games van Super Mario Bros zijn de ultieme evergreens
Super Mario Maker 2
Super Mario Bros. U Deluxe

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *