Nerf Spider-Man Rapid Reload – Blaster

Nerf Spider-Man Rapid Reload - Blaster

Vandaag testen wij de Nerf Spider-Man Rapid Reload – Blaster. In de doos oogt hij tamelijk onschuldig en heb ik nog geen idee wat ik er van moet verwachten en zelfs als ik de verschillende onderdelen voor me zie liggen, heb ik nog geen idee.

Wijst vanzelf

Hoe het werkt wijst vanzelf, om de blaster te kunnen gebruiken heb je de handleiding niet nodig. Een kind kan de was doen en dat is fijn. Je moet de dingen vooral niet ingewikkelder maken dan strikt noodzakelijk. Je klikt de munitie in de blaster, je bindt hem om je pols en je bent gevechtsklaar! Zo simpel als ik het nu schrijf, zo simpel is het ook.

Laden en schieten!

Als de blaster om de pols gebonden zit (en door de verstelbare riempjes, past hij altijd, zowel bij kinderen als bij volwassenen), is het een kwestie van laden en schieten. Spider-Man kan hiermee iedere vijand aan, want het laden en schieten gaat rap! En hard! Wauw! De nerf-darts vliegen om je oren! Ik schoot er zelfs eentje per ongeluk op de kont van de kat, die de dart direct aanzag voor een muis of zo en ineens vol interesse naar de blaster zat te staren.

Zacht materiaal

Gelukkig zijn de darts gemaakt van zacht materiaal – zoals we dat eigenlijk ook wel gewend zijn van Nerf – want de schietkracht is heftig. Door het zachte materiaal kan het gelukkig geen kwaad en kunnen de kids prima op elkaar schieten, zonder elkaar pijn te doen.

Inhoud van de doos

In de doos vind je uiteraard de blaster, 2 dartpatronen, 6 darts, 1 patroonhouder en een handleiding.

lijn donker geel oudersenzo
Nerf Spider-Man Rapid Reload - Blaster
Nerf Spider-Man Rapid Reload - Blaster
Nerf Spider-Man Rapid Reload - Blaster
Nerf Spider-Man Rapid Reload - Blaster

Leuk voor klein en groot

Voor de kleine Spider-Man-fan is dit wapen natuurlijk een echte musthave! Dat begrijpen we best. En de blaster werkt echt goed.
Het wordt natuurlijk helemaal tof als je ook het masker van Spider-Man erbij hebt! Hoe vet zou dat zijn!
De blaster kan snel en scherp schieten. En ook als je geen fan bent van Spider-Man is dit nog steeds een heel spannend speelwapen met een leuk prijskaartje.

Specificaties Nerf Spider-Man Rapid Reload – Blaster

TitelNerf Spider-Man Rapid Reload – Blaster
MerkHasbro
Prijs20,90 euro
EAN5010993335466
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Leuke productbesprekingen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Nerf Spider-Man Rapid Reload - Blaster
lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *