Het super leuke kaartspel UNO nu ook voor de Nintendo Switch

Ik vind niet heel veel kaartspellen leuk, maar voor UNO maak ik graag een uitzondering! Vanaf het moment dat dit kaartspel op de markt kwam, was ik fan. Ik denk dat dit komt omdat het een echt pestspel is en ik hou van pesten, tijdens het spelen dan natuurlijk. UNO is eigenlijk een variant op het bekende kaartspel ‘pesten’ wat je met gewone speelkaarten kunt spelen.

Het super leuke kaartspel UNO nu ook voor de Nintendo Switch

Dwars zitten

Tijdens een spel zit ik graag iemand dwars. Heerlijk die verzuurde blikken om mij heen. Daar kan ik echt de slappe lach van krijgen. UNO leent zich daar natuurlijk perfect voor. Met een grote glimlach leg ik een +2-kaart voor mijn medespeler neer. ‘Wat?’, denkt die, ‘echt niet! Hier, pak jij er maar 4’! Damn! Okay, de andere kant van de medaille is natuurlijk dat ik tijdens het spel net zo goed wordt gepest.

UNO voor de Switch

Met UNO voor de Nintendo Switch, heb je geen familieleden meer nodig om het spel te spelen, want je kunt het nu gewoon in je eentje spelen. Vind je dat erg eenzaam? Dan speel je het gewoon met elkaar. Ook dat kan. Je kánt het alleen spelen, maar het hoeft natuurlijk niet.
Wat met het kaartspel niet kan, maar wel met de Nintendo Switch, is de keuze uit verschillende thema’s, zoals een mooi winterthema, Just Dance of Rabids!

En de winnaar is…

De winnaar is degene die als eerste al zijn kaarten heeft weggespeeld. Dat klinkt erg simpel, maar is het soms niet. De game is ook online te spelen. Makkelijk als je toch menselijke tegenstanders wilt hebben, maar er niemand in de buurt is.

Wat vind ik er van

UNO is een tof spel en dat is het ook in deze uitvoering. Persoonlijk vind ik het gezelliger met elkaar rond de tafel te zitten en de kaarten om elkaars oren te laten vliegen. Noem het gerust nostalgie. De game is prima, niks mis mee. Mooi uitgevoerd, hij werkt goed en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Specificaties UNO voor de Nintendo Switch

TitelUNO
SpelcomputerNintendo Switch
UitgeverNintendo
EAN
Bestel directIn de Nintendoshop
liefs Marion

Meer informatie

Mario Party: The top 100
New Style Boutique 3 voor de Ninendo 2DS en 3DS
Maak kennis met de nieuwe Pokémon Ultra Moon

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn-groen-oudersenzo
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *