De Lightsabers van Star Wars Path of the Force

Star Wars Path of the Force Lightsaber - BladeBuilders

Vanmiddag gaan we met z’n drieën naar de nieuwste Star Wars film – Star Wars: The last Jedi, maar om alvast in de stemming te komen, gingen gisteren Rob en Rocco aan de slag met de nieuwste Star Wars Bladebuilders van Hasbro. Uiteraard heb ik hun gevecht op beeld vastgelegd, het was gewoon te leuk om te zien. Het ging er heftig aan toe. Gelukkig hebben ze het beiden overleefd. Vanmiddag nemen ze hun lightsabers, geheel in stijl, mee naar de bioscoop, want in het donker zien ze er vast nog veel vetter uit. Hopelijk zit ik veilig tussen een Jedi en een Sith.

Star Wars leeft

Alles van Star Wars is nog steeds een hit. De films worden druk bezocht, door jong en oud. De fans van het eerste uur staan nog steeds te trappelen van ongeduld om de nieuwste films te zien, maar ook de jongere generatie heeft Star Wars omarmd. Rocco is in korte tijd een echte fan geworden, hij weet alles van de verschillende films, verhaallijnen en spelers. Rocco is geen lezer, maar over Star Wars heeft hij zich – volledig uit zichzelf – volledig ingelezen. Deze lightsabers zijn ook zeker niet zijn enige Star Wars producten. Zijn kamer staat er vol mee.

lijn groen oudersenzo
Star Wars Path of the Force Lightsaber - BladeBuilders

Star Wars Path of the Force Lightsaber – BladeBuilders

Het leuke aan deze lightsabers is dat kinderen hun eigen richting kunnen kiezen. Willen ze voor Jedi spelen? Dan kiezen ze de Jedit-connector met de blauwe verlichting. Maar misschien vind jouw kind – net als Rocco – de rol van Sith wel veel interessanter! Dan kiest hij gewoon voor de Sith-connector en kleurt zijn lightsaber ineens rood op! Het lijkt wel magie! Je hoeft dus geen twee verschillende lightsabers te kopen, want met dit pakket kun je beide richtingen uit.

Uitschuifbaar

De lightsabers zijn in- en uitschuifbaar. Dat is vet tijdens het begin van het gevecht, waarmee je in één handbeweging de lightsaber laat groeien. De sabers geven overigens niet alleen licht, ze maken ook nog eens gave geluiden, zodat het net echt is.

lijn groen oudersenzo
Star Wars Path of the Force Lightsaber - BladeBuilders

In de doos

In de doos zitten de volgende onderdelen:

Star Wars Path of the Force Lightsaber
2 connectors
Handleiding

En hiermee ben je dus volledig compleet voor ieder gevecht of beleving. De lightsaber is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bekijk onze vlog!

Specificaties Star Wars Path of the Force Lightsaber – BladeBuilders

TitelStar Wars Path of the Force Lightsaber – BladeBuilders
MerkHasbro
EAN5010993372874
liefs Marion

Meer informatie

Houten Speelkeuken – Droomkeukens voor kinderen

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Star Wars Path of the Force Lightsaber - BladeBuilders
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *